He todella rakastivat elämänsä loppuun asti: Vanha pariskunta nukkui pois käsi kädessä

21.02.2014 11:45 - Rea Tallgren

Joskus, kun ihmiset lupaavat rakastaa toisiaan elämänsä loppuun asti he todella tarkoittavat sitä.

Floreen ja Ed Halen tarina on lähtenyt leviämään internetissä, sillä se henkii nykyaikana harvinaista, loppuun asti kestävää ja kaikista vaikeuksista selviävää rakkautta.

Ed ja Floreen tapasivat nuorina ja rakastuivat. Pariskunta oli tunnettu loistavasta huumorintajustaan ja lämpimästä suhtautumisestaan sekä toisiinsa että muihin. Vielä vuosikymmenien yhdessäolon jälkeenkin pariskunta kävi päivittäin ulkona yhdessä. Ja vaikka Edin kunto alkoi heiketä, hän laittautui aina parhaimpiinsa poistuessaan kauniin vaimonsa kanssa kotoa. 

Myös pariskunnan kuolema henkii sitä suunnatonta rakkautta, jota he toisiaan kohtaan tunsivat. Ed oli kärsinyt munuaisten vajaatoiminnasta jo pitkään ja joutunut sairaalaan. Hän tyytyi tilanteeseensa, kunnes hänen Floreen-vaimonsakin vietiin sairaalaan sydänongelmien takia.

Edin järkytykseksi vaimo vietiin eri sairaalaan, eivätkä he voineet nähdä toisiaan. Ed anoi siirtoa samaan sairaalaan kanssa ja kekseliään ja sinnikkään henkilökunnan ja sukulaisten ansioista mies suostuttiin siirtämään.

Hän selvisi ambulanssikyydistä samaan sairaalaan, jossa henkilökunta oli järjestänyt rakastavaisille yhteisen huoneen. Steriilissä huoneessa sairaalasängyt oli työnnetty yhteen ja 60 vuotta naimisissa ollut pariskunta pääsi makaamaan vierekkäin.

He ottivat toisiaan kädestä ja katsoivat toisiaan silmiin - ja pysyivät siinä asennossa loppuun asti. Floreenin nukkuessa pois hänen miehensä piti edelleen kiinni hänen hennosta kädestään, ja tuijotti vaimoaan rakastavasti.

Vain 36 tuntia Floreenin kuoleman jälkeen myös Ed päästi irti elämästä ja lähti vaimonsa matkaan. Kaksikon sukulainen summasi ajatuksensa molempien nukuttua pois näin: 

- Vaikka olen surullinen, minusta oli helpottavaa nähdä heidän olevan yhdessä loppuun asti.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat