Hiljainen seksielämä? 4 mahdollista syytä

27.11.2014 14:45 - Reija Saarinen

Seksielämä saattaa hiipua monestakin syystä.

Seksi on olennainen osa parisuhdetta. Sen vuoksi kannattaa pitää huolta siitä, ettei suhde muutu täysin seksittömäksi. Joskus toki on kausia, jolloin seksi ei innosta, mutta niistä kannattaa pyrkiä eroon. Alla muutamia syitä sille, miksi seksielämä saattaa hiipua.

1. Olet liian väsynyt

Jos ihminen on väsynyt, ei seksi todellakaan ole ensimmäisenä mielessä. Alle kuuden tunnin yöunet laskevat sekä naisten että miesten testosteronitasoja ja tämä taas johtaa haluttomuuteen. Joten kannattaa nukkua riittävästi.

2. Olet addiktoitunut sosiaaliseen mediaan

Jos näpräilet puhelinta jatkuvalla syötöllä myös makuuhuoneessa, tulet aiheuttaneeksi kitkaa sinun ja kumppanisi väliin. Keskittyminen johonkin muuhun kuin omaan kultaan helposti vie halut molemmilta.

3. Et pidä koskaan lomaa

Jos ihminen on koko ajan stressaantunut, ei myöskään petipuuhat kiinnosta. Siksi on tärkeää ottaa aikalisä myös töistä, jotta voi keskittyä myös muuhun kuin rahan tekemiseen.

4. Pidät liian paljon vaatteita sängyssä

Ikävä kyllä lämpöinen pyjama saattaa viedä myös halut seksin harrastamiseen. Siksi kannattaakin nukkua ainakin silloin tällöin ilman rihman kiertämää. Kun ihot koskettavat toisiinsa, nousee kiihkokin kuin huomaamattaan.

Lue myös: Viisi askelta hyvään seksielämään

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat