Horoskooppimerkki paljastaa millaista seksiä haluat - osuiko oikeaan?

04.12.2014 11:15 - Karoliina Kotala

Moni uskoo horoskooppimerkkien määrittävän meitä enemmän kuin uskoimmekaan. Se voi jopa paljastaa salaisimmat mieltymyksemme lakanoiden välissä.

Astrologi ja The Celestial Sexpot -kirjan kirjoittaja Kiki T selvitti Cosmopolitan-sivustolle, miten horoskooppimerkkimme vaikuttavat seksuaalisiin mieltymyksiimme. Katso siis alta horoskooppimerkkisi ja ota vinkit kokeiluun.

Oinas

Oinaat ovat sängyssä melko aggressiivisia ja pitävät rajusta, nopeasta seksistä. Kokeile haastavampaa asentoa rohkeasti, sillä se antaa haastetta lakanoiden väliin.

Härkä

Härkä nauttii sensuellista, rauhallisesta ja hitaasta seksistä. Perinteinen lähetyssaarnaaja onkin varma valinta.

Kaksoset

Puheliaat ja menevät kaksoset nauttivat nopeasta seksistä, joten vaikkapa seisova asento voi olla kokeilemisen arvoinen.

Rapu

Ravut ovat jahkailijoita ja usein hiukan epävarmojakin. Monesti ravut ovat usein seksin saralla joko rajuja tai erittäin sensuelleja. Ratsastusasento on toimiva valinta.

Leijona

Leijonat ovat erittäin romanttisia ja tekevät paljon kumppaninsa nautinnon eteen. Satiinilakanat ja kynttilät eivät ole leijonan mielestä missään nimessä liikaa. Halvaa lusikka-asento on intiimi valinta läheisyydestä nauttivalle leijonalle.

Neitsyt

Neitsyt ei halua turhaa sotkua, vaikka nauttiikin rakastelusta. Neitsyt myös haluaa todennäköisesti pitää ohjat käsissä, joten anna hänen viedä lakanoiden välissä.

Vaaka

Vaaka on hyvä kaikessa mitä tekee. Olipa asento mikä tahansa, vaaka hallitsee sen täydellisesti ja hänelle voi huoletta antaa ohjat seksin aikana.

Skorpioni

Skorpioni haluaa ratkaista kaikki ongelmat, myös lakanoiden välissä. Skorpioni osaa kommunikoida siten parhaiten, joten anna hänen pitää roolinsa.

Jousimies

Jousimies on horoskooppimerkeistä spontaanein ja saattaa innostua vaikkapa seksistä julkisella paikalla. Jousimies nauttiikin villistä seksistä, johon kuuluu jännitys.

Kauris

Ketjut ja ruoskat saavat monen kauriin innostumaan ja moni nauttiikin pienestä sadomasokismista. Kauris haluaa täyden kontrollin ja ehkä vähän tuhmaa puhettakin.

Vesimies

Vesimies pitää kovasti seksileluista ja erilaisista välineistä osana seksiä. Ota siis rohkeasti lakanoiden väliin mukaan seksileluja.

Kalat

Kalat ovat huippuhyviä lukemaan kehon kieltä. Kalat tietää taatusti sängyssä mitä hän itse sekä kumppani haluaa ja mistä kumppani nauttii. Kalat rakastavat roolileikkejä, joten mielikuvitusta peliin.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat