Hulluimmat tavat karata huonoilta treffeiltä koottiin yhteen

28.12.2014 18:15 - Nelly Tatti

Hätä keinot keksii!

Buzzfeed-sivusto kokosi kävijöidensä parhaat kommentit huonoista treffikokemuksista ja siitä, miten ihmiset pääsivät huonoja treffejä karkuun.

1. Tapaus: Ripuli

"Olin kerran treffeillä erään pojan kanssa, joka oli erittäin humalassa. Hän ehdotteli minulle hävyttömyyksiä julkisella paikalla, joten lähetin äidilleni hätätila-viestin ja äiti soitti minulle heti sanoen, että veljeni joutui sairaalaan pahan ripulin takia. Koska treffiseurani oli humalassa, jouduin ajaa hänet kotiin autolla. Matka kesti 40 minuuttia ja koko tämän ajan poika kyseli minulta, olenko hänen tyttöystävänsä. En koskaan unohda sitä päivää."

2. Sairas selfie

"Väitin, että olen sairaalassa leikkauksessa, jottei minun tarvitsisi nähdä erästä poikaa. Jouduin menemään niinkin pitkälle, kuin lähtemään sairaalaan ja ottamaan kuvan itsestäni sairaalavuoteella, koska hän ei uskonut."

3. Kuolleita vauvoja

"Olin kamalilla treffeillä ja ajattelin, että nyt on pakko saada tämä heppu kauas minusta. Siispä päätin kertoa häröjä vitsejä kuolleista vauvoista, kunnes hän vihdoin otti ja lähti, jättäen minut yksin baaritiskille."

4. Polkien pois

"Olin erään hyvin itseriittoisen kusipään kanssa treffeillä. Kävimme elokuvissa ja syömässä. Illallisen jälkeen olin jo niin täynnä tämän pojan löpinöitä, että oli aika keksiä pakokeno. Poika halusi saattaa minut takaisin opiskelija-asuntooni, jonne oli hieman matkaa. Matkalla kotiin kävelimme erään antiikkikaupan ohi, jossa myytiin pyörää, jota olin katsellut jo pitkään. Nyt oli tilaisuuteni, ja päätin ostaa pyörän. Sain vielä tingittyä pyörästä alennuksen. Hyppäsin pyörän selkään ja karkasin paikalta niin nopeasti, kuin mahdollista!"

5. "Tulen pian takaisin!"

"Olimme elokuvissa erään pojan kanssa ja koko elokuvan ajan hän halaili minua ja yritti tunkea kättään housuihini täydessä salissa. Jossakin vaiheessa minulle alkoi riittää, joten sanoin pojalle, että tulisin pian takaisin, käyn vain täyttämässä juomani. Juoksin ulos elokuvateatterista ja ajoin kotiin."

Katso loput listasta täältä.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat