Huomio mies: Lauseet, joilla saat naisen sydämen sulamaan

16.03.2015 21:45 - Heli Thoren

Kuudella lauseella kaksilahkeiset voivat tehdä kultansa erityisen onnelliseksi.

Kuudella lauseella pääsee jo pitkälle. Ainakin, jos puhutaan naisista ja niistä asioista, jotka he haluavat kumppaninsa suusta kuulla. Ohessa lista niistä asioista, joiden sanominen saa naisen polvet veteliksi ja sydämen lyömään muutaman ylimääräisen lyönnin:

1. "Olet elämäni rakkaus"

Tämä lause muistuttaa siitä, kuinka arvokkaana toista pitää. "Rakastan sinua" on voimakas, mutta se, että olet elämän suuri rakkaus toiselle, on vielä suurempi ja voimakkaampi lause.

2. "Tuo asu näyttää upealta juuri sinun ylläsi"

Älä sano, että mekko pukee naista, vaan että nainen saa mekon näyttämään erityisen hyvältä. Näin muistutat, ettei upea ulkomuoto ole mekon, vaan naisen ainutlaatuisuuden ansiota.

3. "Olet kaunis"

Älä sano, kelpaat sellaisena kuin olet, vaan muistuta, että nainen on kaunis. Hän on kaunis juuri sellaisena kuin on.

4. "Sinun vuoksesi haluan olla parempi mies"

Pelimies tai ei, jos hän haluaa naisen vuoksi muuttua ja oppia rakastamaan entist syvemmin, on se kauniisti luvattu ja sanottu.

5. "Haluan kuulla mielipiteesi"

Se, että todella kuuntelee naista ja haluaa kuulla hänen mielipiteensä asioista, on syvän kunnioituksen ja arvostuksen merkki. Ja kun todella kuuntelee, mitä naisella on sanottavaa, antaa se suhteelle paljon - kummankin osapuolen osalta. Nainen saa tulla kuulluksi ja mies saa kuulla toisen näkökulman pohtimaansa asiaan.

6. "Katseeni on omistettu sinulle"

Maailma on täynnä kauniita naisia, mutta se, että keskittyy yhdessä liikkuessa rakkaimpaansa, on yksi kauneimpia tekoja suhteessa. Jokainen nainen ansaitsee sen katseen rakkaaltaan.


Lue myös: Lääkäri kehottaa lopettamaan e-pillerit, jotta voi selvittää, onko mies sinulle oikea.


Lähde: Familyshare

Kilpailut

Uusimmat