Ilmainen äitienpäivälahja voi olla paras - reaktiot puhuvat puolestaan

08.05.2015 18:15 - Laura Sulkava

Äitienpäivälahjan ei tarvitse olla kallis, vaan se voi olla myös ilmainen ja tunteellinen.

Mitä, jos muistaisit äitiäsi tai vaikka isoäitiäsi tänä vuonna sanoin. Milloin viimeksi olet kertonut hänelle, että rakastat ja arvostat häntä?

Kauniissa kampanjassa haastettiin lapset kertomaan äideilleen asioita, joita ovat aina halunneet sanoa, mutta eivät ole sanoneet.

Osa haasteen vastaanottaneista kiitti äitejään kaikesta, mitä heidän eteensä oli toisesta. Äitiä kiitettiin yksityiskohtaisesti hyvästä spagetista sekä laajemmin kaikesta, mitä hän on lapsensa vuoksi tehnyt. Suosittu, liian harvoin kerrottu on myös rakkaus, rakastan sinua on todennäköisesti kaunein asia, mitä äidille voi antaa. Äitienpäivänä on myös täydellinen hetki pyytää anteeksi, jos kantaa jotain mielellään.

Vaikka äidit olivat puhelimen toisessa päässä hämillään, he kuulostivat todella iloisilta ja liikuttuneilta. Kyyneliltä eivät välttyneet tunteenpurkauksessa myöskään lapset.

Jos sinulla ei siis ole vielä äitienpäivä lahjaa, voit aina kertoa sen, mitä olet aina halunnut kertoa. Sen voi joko kertoa silmiin katsoen tai vaikka kortilla, josta jää kaunis muisto.

Katso alta video tempauksesta. Videolla on puhetta ja tekstitys englanniksi, mutta vaikka ei ymmärtäisi kieltä, reaktiot puhuvat puolestaan. 

Kilpailut

Uusimmat