Jotain salattavaa? 5 merkkiä, joista tiedät pettäväsi henkisesti

03.09.2014 22:15 - Senni Loikala

Joskus voi huomata olevansa retkussa johonkuhun muuhun kuin omaan kumppaniin. Tunnista tilanne viiden merkin avulla.

Pitkässä parisuhteessa saattaa jossain vaiheessa huomata olevansa kinkkisessä tilanteessa, jossa perhosia tuo vatsaan joku aivan muu henkilö kuin oma kumppani.  PsychCentral-sivusto uutisoi viidestä merkistä, joiden avulla voit tunnistaa olevasi henkisesti koukussa kiellettyyn hedelmään.

Uskoudut hänelle. Huomaat avautuvasi hänelle henkilökohtaisista asioista, joista aiemmin vain kumppanisi on tietänyt.

Kerrot parisuhteesi vaikeuksista. Mikäli päädyt puhumaan hänen kanssaan siitä, millaisia vaikeuksia sinulla on kumppanisi kanssa, saatat olla retkussa häneen.

Et tahdo esitellä häntä kumppanillesi. Jos ajatus hänen ja rakkaasi tapaamisesta tuntuu epämukavalta, saattaa välillänne olla jotakin erityistä. Et tahdo viettää aikaa hänen kanssaan, jos kumppanisi on paikalla. Suhteen pitäminen kahdenkeskeisenä voi olla merkki ihastumisesta.

Valehtelet kullallesi. Huomaat puhuvasi luikuria kumppanillesi siitä, kuinka usein olet ystävääsi yhteydessä tai kuinka usein häntä todellisuudessa tapaatkaan.

Vatsassasi on perhosia. Hän pyörii alituisesti mielessäsi, ja odotat kuin kuuta nousevaa tapaavasi ja pääseväsi puhumaan hänen kanssaan.

Lue myös: Voiko tekstailu olla pettämistä? 5 virtuaalisen salasuhteen tunnusmerkkiä

Lähde: PsychCentral

Kilpailut

Uusimmat