Julmaa? Lähes puolella seurustelevista naisista on varapoikaystävä

26.09.2014 19:14 - Susanna Karttunen

Yllättävän monella naisella on kakkosvaihtoehto odottamassa suhteen päättymistä. Osa naisista paljastaa rakastavansa tätä henkilöä yhtä paljon kuin nykyistä kultaansa.

OnePoll.com-sivuston teettämän kyselyn mukaan huimalla 43:lla prosentilla seurustelevista naisista on varteenotettava kumppaniehdokas odottamassa, mikäli nykyinen suhde päättyy eroon.

Varapoikaystävä on useimmiten vanha kaveri, joka on naiselle kuin veli. Muita vaihtoehtoja ovat vanhat kumppanit, työkaverit tai kuntosalilla tavatut miehet.

Kakkosvaihtoehto on tyypillisesti henkilö, jonka nainen on tuntenut noin seitsemän vuotta. On mahdollista, että nykyinen heila on tavannut hänet joskus.

Varamiehellä on usein tunteita naista kohtaan. Yksi kymmenestä heistä on uskaltanut jo tunnustaa naiselle rakkautensa.

Tutkimukseen vastanneesta 2000:sta naisesta yksi neljästä kertoi tuntevansa yhtä vahvoja tunteita sekä nykyistä että kakkosvaihtoehtona olevaa miestä kohtaan. Lisäksi 15 prosenttia paljasti rakastavansa varamiestään enemmän kuin nykyistä heilaansa.

Tutkimustulokset eivät kuitenkaan ole poikaystävien ja aviomiesten kannalta täysin synkkää kuultavaa. Kolmasosa naisista nimittäin on varma, ettei mitään tule koskaan tapahtumaan varapoikaystävän kanssa.

Vastanneista naisista reilu 45 prosenttia uskoi myös, että nykyisellä kullalla saattaa olla mielessä oma kakkosvaihtoehtonsa.

Uutisoimme aiemmin merkeistä, joista tiedät pettäväsi henkisesti. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat