Kaikkea ei ole pakko kertoa: 5 asiaa, jotka voi pitää salaisuutena parisuhteessa

10.02.2015 22:45 - Linda Arponen

Vaikka yleisesti ottaen on hyvä, että parisuhteessa jaetaan herkimmätkin asiat, on kuitenkin joitakin aiheita, joita ei välttämättä tarvitse toiselle paljastaa.

Luottamus on parisuhteessa tärkeä asia ja sen vuoksi kumppaneita kannustetaankin yleensä jakamaan toistensa kanssa kaikki mieltä painavat asiat.

Seuraavat asiat on silti luultavasti parempi pitää vain omassa tiedossaan, mikäli ei halua saada turhaa riitaa aikaiseksi:

Olit alun perin ihastunut hänen parhaaseen ystäväänsä

Voi olla, että tapasit miehesi parhaan ystävän ensin tai sitten hän oli niin komea, että olit alun perin kiinnostuneempi hänestä. Tätä asiaa ei kuitenkaan tarvitse miehellesi kertoa, varsinkin, jos tuo paras ystävä saa yhä perhoset liikkeelle vatsassasi.

Vanhempasi eivät pidä häntä tarpeeksi hyvänä sinulle

Jos miehelläsi on oikeasti jotakin ongelmia, esimerkiksi vihanhallinnan kanssa, saattavat vanhempasi olla oikeassa. Jos syyt ovat kuitenkin jotakin sellaisia, että mies ei ole heidän mielestään tarpeeksi hyvännäköinen, pitkä tai rikas, säästä hänet näiltä epäilyksiltä ja pysy hiljaa.

Hänen tapansa pureskella ruokaa tekee sinut hulluksi

Kun seurustelet jonkun kanssa vakavasti, saattavat viattomimmatkin asiat joskus suututtaa. Jos kyse on kuitenkin jostain sellaisesta, jolle hän ei voi mitään, miksi sinun pitäisi ruoskia häntä siitä syystä?

Hänen "taideteoksensa" eivät ole oikeasti niin hyviä kuin väität

Koska välität kumppanistasi, arvostat myös hänen harrastuksiaan. Jos hänen maalauksensa tai muut tuotoksensa eivät kuitenkaan ole mielestäsi niin upeita kuin hänelle väität, ei sinun ole pakko olla täysin rehellinen. Hän luultavasti kohtelee sinua samoin kuin kysyt, mitä mieltä hän on suihkussa esittämistäsi lauluista.

Hänen äitinsä saa sinut raivon partaalle

Miehen äiti on ollut hänen elämänsä tärkein nainen alusta lähtien. Jos äiti käyttäytyy piilottelematta vihamielisesti, voit kertoa siitä. Älä kuitenkaan lähde arvostelemaan hänen äitinsä persoonallisuutta.

Lue myös: 7 asiaa, jotka vain pitkässä parisuhteessa eläneet ymmärtävät

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat