Kommunikoi oikein - 4 tapaa viestitellä rakkaan kanssa

24.10.2014 09:10 - Reija Saarinen

Suloisiin viesteihin kannattaa panostaa myös parisuhteessa.  

Pitkän parisuhteen aikana moni asia muuttuu. Yksi niistä on myös teksiviestittely. Alussa suloisia viestejä satelee tiuhaan, mutta jossain vaiheessa tahti hiljenee. Onneksi tätäkin taitoa voi kehittää. 

1. Ole lämpimämpi

Vaikka lähettäisit rakkaallesi viestin, jossa kehotat hakemaan ruokatavaroita kaupasta, lisää mukaan aina jokin pieni yksityiskohta. Älä siis kirjoita: Milloin tulet kotiin? vaan kokeile esimerkiksi viestittää. En jaksa odottaa iltaa. Mihin aikaan näen sinut? Nämä pienetkin erot viestissä saavat aikaan suuria.

2. Söpöile

Suhteen alussa puhelin täyttyy helposti suloisista tekstiviesteistä. Tuo nuo hempeät lurittelut takaisi arkeen ja piristä kumppanin päivää suloisella teksitiviestillä.

3. Lähetä yllätys

Omaa kultaa kannattaa hemmotella pienillä yllätyksillä aina silloin tällöin. Kokeile vaikka lähettää vihjeileva viesti tai kaunis kuva itsestäsi. Näin annat kumppanillesi viestin siitä, että ajattelet ja haluat häntä. Näin molemmat voivat innoissaan odottaa työpäivän päättymistä.

4. Laita puhelin pois

Yksi tärkeimmistä on se, että osaa puhua myös kasvotusten. Nauttikaa siis kotona toisistanne puhelimen sijaan. Toki kotonakin voitte kokeilla seksikkäiden viestien lähettelyä. Olkaa eri huoneissa ja kertokaa mitä haluaisitte juuri nyt tehdä.

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat