Kyselyn tulos shokeeraa: Moni mies on ihastunut anoppiinsa

20.03.2015 20:15 - Eeva Rajala

Ensimmäiseksi voisi kuvitella, että miehet eivät pidä anopistaan ollenkaan, mutta asia näyttää olevan täysin päinvastainen.  

Mirror-lehti kertoo brittiläisestä kyselytutkimuksesta, jonka mukaan naimisissa olevat miehet ovat usein ihastuneita anoppeihinsa. Vaatteiden jälleenmyyntiyritys Peter Hahn teetti kyselyn, johon vastasi 1 500 miestä.

Kyselytulosten mukaan yli puolet miehistä piti anoppiaan viehättävänä. 25 prosenttia vastaajista oli kunnolla ihastunut anoppiinsa. Kyselystä paljastui myös, että yksi kuudesta miehestä piti anoppiaan viehättävämpänä kuin omaa vaimoaan.

Lähentelyä ja flirttailua anopin kanssa

Kaksi kolmasosaa vastaajista toivoi, että heidän kumppanistaan tulisi vanhempana anopin näköisiä. Kyselyn tulokset romuttavat myös täysin sen uskomuksen, etteivät miehet tulisi toimeen anoppiensa kanssa: Suurimmalla osalla miehistä - kahdeksalla kymmenestä - on loistavat välit anoppinsa kanssa.

Vastaajista noin 18 prosenttia kertoi, että anoppi on yrittänyt hieman lähennellä miestä. Yksi neljästä miehestä myönsi, että on itse flirtannut anopin kanssa.

Vaikka kyselytulos näyttää anopit lähinnä hyvässä valossa, anopeista voi myös olla vaivaa. Kauheimmat anoppitarinat koottiin yhteen, voit lukea ne täältä!

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat