Laaja kysely paljastaa: Miten nainen saa varmimmin orgasmin?

27.03.2015 08:45 - Eeva Rajala

Tuore kysely paljastaa myös, miten moni nainen on joskus teeskennellyt orgasminsa.

Cosmopolitan-lehden kyselyn mukaan ensimmäisen orgasmin nainen yleensä saa itsekseen kokeilemalla ennemmin kuin kumppanin kanssa. Kyselyyn vastasi 2 300 naista. Kyselyn mukaan yleisin ikä naisen ensimmäisellä orgasmille on 17 - 19 vuotta.

Kyselystä selviää, että 67 prosenttia naisista on teeskennellyt joskus orgasminsa. 28 prosenttia orgasmin teeskennelleistä naisista halusi vain säätää kumppaninsa tunteita, ja 27 prosenttia halusi teeskentelemällä vain nopeuttaa seksisessiota.

Yksin vain kumppanin kanssa?

Lehden kysely paljastaa, että nainen saa useimmin orgasmin masturboidessaan kuin ollessaan kumppanin kanssa. 39 prosenttia vastaajista sai helpoiten orgasmin masturboimalla, 20 prosentin mielestä orgasmin saa useimmin yhdynnän ja klitorisstimulaation avulla.

57 prosenttia vastanneista kertoi saavansa orgasmin lähes joka kerta harrastaessaan seksiä kumppaninsa kanssa. 95 prosenttia naisista uskoo, että kumppani saa orgasmin joka rakastelukerralla.

72 prosenttia naisista koki, että kumppani oli saanut orgasmin ilman, että oli auttanut naista saamaan orgasmia. 78 prosenttia vastaajista oli kuitenkin sitä mieltä, että kumppania kiinnostaa myös heidän tyydyttämisensä.

Naiset vaativat oikeanlaista stimulointia

Puolet vastanneista kertoi, ettei välttämättä saa aina orgasmia kumppanin kanssa, vaikka orgasmi onkin todella lähellä, sillä viimeinen huipennus on vaikea saavuttaa. 38 prosentin mukaan klitorista ei stimuloida tarpeeksi, ja näin orgasmi jää tulematta.

35 prosenttia vastanneista puolestaan kertoi, ettei klitoriksen stimulointi ollut oikeanlaista. 32 prosentin mukaan orgasmin väliin jääminen on ollut kiinni vain naisesta itsestään, sillä nainen on ollut liian keskittyneenä omaan ulkonäköönsä seksin aikana.

Lue myös: Miksi orgasmista tulee hyvä olo? 10 tärkeää faktaa naisen kliimaksista

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat