Lähdössä kultasi kanssa lomalle ensimmäistä kertaa? Lue mitä tuleman pitää

21.07.2014 19:55 - Susanna Karttunen

Women's Health kokosi kuusi asiaa, joita sinun kannattaa odottaa tapahtuvan, kun lähdet seurustelukumppanisi kanssa ensimmäistä kertaa lomamatkalle.

Olet ehkä lähtemässä nyt kesällä matkalle ensimmäistä kertaa uuden kumppanisi kanssa. Lukemalla alla olevan listan, tiedät mitä tuleman pitää.

Opitte tuntemaan toistenne järjettömät pelot ja oudot

Et ole ehkä ennen tiennyt, että kultasi pelkää nukahtaa lentokoneessa tai on ulkomailla bakteerifriikki. Nyt pääsette tutustumaan toistenne ei niin usein esillä oleviin puoliin.

Autatte toisianne pukeutumaan

Kun tyttökaverisi eivät ole enää auttamassa sinua asuvalinnoissa, joutuu miehesi makutuomariksi. Vastaavasti sinä pääset auttamaan häntä vaikeissa valinnoissa.

Vessassa käynti rutiiniksi

Moni nainen pelkää etukäteen vessassa käyntiä poikaystävänsä luona yöpyessään. Nyt nämä pelot kannattaa viimeistään unohtaa, sillä samassa hotellihuoneessa yöpyessä hajut ja äänet kylpyhuoneessa ovat väistämättömyys.

Epämukavat hiljaisuudet ovat historiaa

Matkalla joudutte olemaan niin paljon yhdessä, että hiljaa olemisesta tulee tuttua puuhaa. Kun kaikki aiheet on koluttu läpi kuuden tunnin lennon alkupuoliskolla, hiljaa oleminen ei tunnu enää epämukavalta.

Kyllästytte vähän toisiinne

Kaikki matkalla olleet tietävät, että kun joka hetken viettää toisen kanssa, alkaa toisen seura jossain vaiheessa vähän kyllästyttää.

Tulette läheisimmiksi

Kultansa kanssa yhdessä matkustamisen paras puoli on, että tulette matkan aikana läheisimmäksi. Saatte unohtumattomia yhteisiä muistoja ja opitte lisää toisistanne. Unohda siis kiusalliset vessakäynnit ja pienet erimielisyydet ja nauti!

Julkaisimme aiemmin artikkelin asioista, jotka pitää muistaa tehdä ennen kesälomamatkalle lähtemistä. Artikkeliin pääset tästä.

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat