Leskeksi jääneen naisen kirjoitus leviää - koskettaa kaikkia rakastavaisia

09.03.2015 20:00 - Senni Loikala

Aviomiehensä yhtäkkisesti menettänyt nainen jakaa netissä oivalluksensa avioliiton luonteesta sen jälkeen, kun elämänkumppani jättää tämän maailman. Naisen ajatukset saavat ymmärtämään, että tosirakkaus on suurin lahja. Säilyäkseen sen eteen on tehtävä töitä.  

Gina Binder on nainen, jonka elämä romahti eräänä tavallisena perjantaiaamuna. Hän löysi miehensä tajuttomana, kun tämä oli ollut nostamassa painoja.

Kun kolme terveydenhuollon työntekijää lähestyi Binderiä ja hänen poikaansa myöhemmin sairaalan odotushuoneessa, tiesi hän miehensä menehtyneen jo ennen, kuin kukaan sanoi mitään.

Leskeksi jäänyt Binder, joka sai olla naimisissa 27 vuotta ennen miehensä yhtäkkistä kuolemaa, on oivaltanut tärkeitä asioita avioliiton luonteesta. Hän jakaa niistä kaksi merkittävintä Your Tango -sivustolla.

Naisen ajatukset voivat auttaa parisuhteessa eläviä muistamaan, että rakkaus on suurin lahja. Niin suuri, että sen eteen kannattaa taistella.

Kuolema ei tuhoa ihmissuhdetta

"Vaikka puoliso kuolee, kaikki tunteet häntä kohtaan ovat yhä voimakkaasti olemassa. Sen takia menetys tuntuu niin valtavalta; yksi osa avioliittoa säilyy yhä, kun taas toinen puoli on kummallisen hiljainen. Näin minä ainakin olen kokenut.

Rakkauteni tähän mieheen ja sitoutumiseni häneen on yhä vahvaa. Vakuutusyhtiöt ja rahoitustahot voivat poistaa hänen nimensä yhteisiltä tileiltämme, mutta mikään ei voi poistaa häntä minun sydämestäni.

Miksei? Koska kuolema tarkoittaa sitä, että ihmissuhde muuttaa muotoaan joksikin uudeksi. Minun tehtävänäni on löytää roolini muuttuneessa suhteessa ja sopeuttaa elämäni suhteessa hänen kuolemaansa.

Mikä johtaa toiseen, jopa vielä tärkeämpään oppimaani asiaan..."

Kuolema jättää rakkauden, joka on yhdessä rakennettu

"Kun puoliso kuolee, me jäämme elämään niiden aikaansaannosten kanssa, jotka olemme vaivalla rakentaneet. Jos täytätte avioliittonne sonnalla, jää sinulle vain surkea likakaivo.

Mutta jos avioliitto täyttyy kahden sitoutuneen ihmisen johdonmukaisella vaivannäöllä ja virheiden korjaamisella, meille jää hänen lämmin syleilynsä ja loputon kiitollisuus. Se toimii lopulta kuin puskurina valtavassa menetyksessä. Se ei vie kipua pois; se vain tekee menetyksestä hieman siedettävämpää."

Seuraava artikkeli: Älä anna parisuhteesi muuttua hiljalleen onnettomaksi - vältä tuhoisa tottumus

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat