Löytyvätkö he lähipiiristäsi? 5 ystävätyyppiä, jotka jokainen nainen tarvitsee

22.05.2014 11:45 - Heli Thoren

Onhan lähelläsi navigaattori, bilehile, lapsuudenystävä, salaisuuksien vaalija ja valmentaja.

Ystävyyssuhteita on monenlaisia. Yhdestä ihmisestä tuskin löytää kaikki tarvittavia piirteitä. Niinpä onkin tärkeää, että ystäviä löytyy monenlaisia. Ainakin nämä viisi ystävätyyppiä tulisi löytyä jokaisen naisen lähipiiristä:

Valmentaja

Tämä ystävä tsemppaa sinua silloin, kun sinulta uupuu rohkeutta hakea unelmatyötäsi tai kun repsahdat taas laihdutuskuuriltasi. Hän valaa sinuun uskoa silloin, kun sinusta tuntuu, ettet koskaan löydä sitä oikeaa tai kun ajattelet, ettet onnistu kokkaamaan onnistunutta illallista ensitreffeille. Hänet optimisminsa tarttuu ja silloin, kun oman tunnelisi päässä ei näy valoa, hän tulee taskulamppunsa kanssa hätiin.

Bilehile

Hän osaa auttaa sinua kohentamaan silmämeikkiäsi tai kihartamaan täydelliset laineet suoristusraudalla. Hän myös kehuu uutta biletoppiasi ja kuinka upealta takapuolesi näyttää uusissa pillifarkuissasi baaritiskillä. Ystäväsi jaksaa tanssia kanssasi aamuyön pikkutunneille ja lähtee vielä jatkoille seuraksesi. Yön pikkutunneilla haette yhdessä hampurilaiset kioskilta ja syötte niitä vierekkäin penkillä taksia odottaen. Hän osaa myös poimia väkijoukosta ne komeimmat miehet, jotka sopivat juuri sinulle.

Lapsuudenystävä

Ystävä, joka vakuutti sinulle, että näytit kauniilta niin hammasraudoissa kuin teiniajan asuvillityksissäsi. Hän jaksaa edelleen jutella kanssasi tuntikausia puhelimessa ja tuntee sinut läpikotaisin. Hän voi myös muistuttaa sinua siitä, millainen olet ja mikä sinulle todella sopii. Hän pitää koskettavan puheen häissäsi ja näyttää yhteisiä kuvia lapsuusvuosiltanne.

Salaisuuksien vaalija

Hän vaalii kaikkia noloimpia salaisuuksiasi. Hän ei kerro, että erehdyit joskus suutelemaan työkaverin aviomiestä tai että perintätoimisto otti sinuun yhteyttä, kun hoidit taas raha-asiasi leväperäisesti. Osaatte jatkaa toistenne lauseita ja vaikka olisit ärsyttävä, hän katsoo sinua rakastaen. Hän myös puolustaa sinua henkeen ja vereen ja pitää puhelintaan avoinna yölläkin, jotta saat itkeä erotuskaasi aamuyöstä. Jos sinulla ei ole ohjelmaa juhannuksena, tiedät, että olet aina tervetullut hänen luokseen mökille.

Navigaattori

Tämä ystävä tekee ravintolavaraukset ennen yhteistä matkaanne kaupungin ihanimpiin ravintoloihin. Hän tekee myös excel-tiedoston siitä, mitä teidän kannattaa pakata mukaan. Hän kantaa kartan mukanaan matkoillenne ja tietää aina, mihin metroon milloinkin noustaan. Hän ei hermoile, vaikka taksia ei heti löytyisikään, ja hän tietää aina, kuinka paljon juomarahaa tulee antaa tarjoilijalle.

Kilpailut

Uusimmat