Menossa juhliin yksin? Muutamalla vinkillä et jää seinäruusuksi

24.04.2014 10:15 - Heli Thoren

Saitko kutsun juhliin, jonne ei ole tulossa ystäviäsi? Lähde rohkeasti mukaan ja voit yllättyä iloisesti.

Moni arastelee juhliin menoa yksin. Kauhukuvissa juhlista ei tunne ketään ja päätyy seisomaan yksin, kun muut pitävät hauskaa. Muutamalla vinkillä hyvistä kekkereistä voi nauttia myös yksinkin ja saada hauskan illan lisäksi vielä uusia ystäviä.

Pukeudu oikein

Valitse asu, jossa sinussa on hyvä olla. Jos juhlat ovat virallisemmat, ja siellä on pukukoodi, huomioi se pukeutuessasi. Kun sinulla on oman juhlatyylisi suhteen itsevarma olo, on olosi takuulla parempi. Jos sinulla on luottomekko, pue se päällesi.

Sijoitu oikein

Kun et vielä tunne juhlista ketään, hengaile siellä, missä porukka liikehtii. Yökerhossa baari on paras paikka, kotibileissä keittiöön ihmiset tulevat ja menevät. Näin törmäät todennäköisemmin suurempaan määrään ihmisiä ja tutustuminen on helpompaa.

Uskalla jutella

Juttele rohkeasti muille vieraille. Mene esittäytymään ja kerro, mitä kautta itse olet juhliin tullut. Osallistu keskusteluun rennosti. Esimerkiksi toisen vieraan asun, korun tai kampauksen kehuminen on hyvä kommentti jäätä rikkoessa.

Ota selvää vieraista

Jos et tunne juhlista ketään entuudestaan, selvitä, keitä kekkereihin on tulossa. Monet kutsuvat vieraita Facebookissa tai sitten voit kysyä juhlien järjestäjältä muista vieraista. Näin tiedät vähän, ketkä ja minkälainen tilanne sinua juhlissa odottavat. Näin osaat myös aloittaa keskustelun henkilön kanssa, jonka tiedät esimerkiksi työskentelevän samalla alalla kanssasi.

Muista nauttia

Ota rennosti ja nauti. Hyvällä fiiliksellä liikkeellä oleva ihminen kerää ihmisiä ympärilleen kuin hunaja mehiläisiä. Kohtaat takuulla ihmisiä, jotka haluavat jutella ja ystävystyä juuri sinun kanssasi.

Kilpailut

Uusimmat