Merkit, jotka kertovat parisuhteesi olevan ongelmissa

21.10.2014 12:30 - Reija Saarinen

Parisuhteen ongelmat on helppo huomata. Tärkeintä on ettei niitä jätä huomiotta.

Parisuhdetta ei aina ole tehty kestämään. Sen vuoksi kannattaa kiinnittää huomiota seikkoihin, jotka kertovat suhteen kriisistä. Kenenkään kun ei kannata jäädä huonoon suhteeseen. Mistä sitten tietää, että kaikki ei ole hyvin? Alla muutama esimerkki.

1. Liekki on sammunut

On selvää, että intohimo hiipuu hieman pitkässä parisuhteessa. Siitä huolimatta on tärkeää, että intiimiä suhdetta pidetään yllä. Jos kumpaakaan ei enää kiinnosta seksii tai hellyys on syytä huolestua.

2. Vikojen etsiminen

Onko kumppanistasi tai sinusta tullut ylikriittinen? Ovatko virheet ja viat ainoat asiat, joista keskenänne puhutta? Jos näin on, on syytä huolestua. Hyvässä suhteessa puhutaan ongelmista eikä vain kinastella turhista.

3. Ilon puute

Ettekö enää naura yhdessä? Jos yhteiselo on enemmän surua kuin iloa, kannattaa pohtia tarkkaan suhteen tilaa. Hyvässä suhteessa kun naurulla ja ilolla on suuren suuri rooli.

4. Yhteisten suunnitelmien puute

Suunnitteletteko tulevaisuutta yksin vai yhdessä? Jos toinen ei ole olennainen osa tulevaisuutta, on selvä merkki siitä, että jotain on pahasti pielessä.

5. Valehtelu

Salaatteko toisiltanne jotain? Entä kerrotteko pieniä valheita? Jos nämä seikat ovat suhteessa todellisuutta, kannattaa pohtia suhteen tilaa. Terveessä suhteessa kun ei valehdella tai pidetä salaisuuksia.

6. Takertuvuus

Onko suhteessa toinen suunnattoman riippuvainen? Se ei nimittäin ole koskaan hyvä merkki. On tervettä kaivata toista, mutta toisen elämän vaikeuttaminen ei ole millään tavalla oikeutettua.

Aiempi artikkelimme kertoi, että miestä tiedät kannattaako suhteeseen jäädä. Sen löydät täältä.

Lähde: Relations Tips

Kilpailut

Uusimmat