Miehet huomio, älä tee näitä: 5 tekoa, joita naiset oikeasti inhoavat

03.09.2014 15:15 - Heli Thoren

Ajattelitko livahtaa naisen seuraksi suihkuun? Jätä se sittenkin väliin.

Miehet yrittävät parisuhteessa monesti parastaan, mutta eivät aina päädy saamaan haluamaansa lopputulosta. Men's Health -lehti listasi viisi asiaa, jotka naista loppujen lopuksi ärsyttävät, vaikka mies tarkoittaisikin hyvää:

1. Korujen ostaminen

Romanttisissa elokuvissa mies ostaa naiselle täydellisen timanttikorun, jota nainen rakastaa ikuisesti. Valitettavasti tosielämässä asian laita on harvoin näin. Koska naisen maku on moniulotteinen asia, koruostokset harvoin osuvat juuri oikeaan. Näin nainen joutuu hankalaan tilanteeseen. Kehtaako mielipiteensä sanoa suoraan? Vai onko kultaista sydänriipusta pakko pitää, vaikka siitä ei yhtään pitäisikään?

2. Yrität ratkaista hänen ongelmiaan

Jos ongelmana ei ole keittiön vuotava hana tai avausta vaativa vetoketju selässä, miehen ongelman ratkaisukykyjä ei tarvita. Jos nainen kertoo riidasta tyttöystävän kanssa tai ongelmista pomon kanssa, kuunteleminen on paras tapa auttaa naista. Älä pyri keksimään ratkaisua tai sitä, miten naisen pitäisi nyt toimia - ellei hän kysy sinulta sitä.

3. Liikaa lahjoja

Kukkia silloin tällöin, joskus ihana yöpaita ja lahjat merkkipäivinä, mutta ei armotonta lahjomista. Jos hukutat naisen lahjoihin, se ei välttämättä toimikaan mukavana asiana. Naiset voivat kokea liiallisen lahjomisen kontrolloivana ja liian omistushaluisena käytöksenä. Liika on liikaa.

4. Yhdessä suihkuun

Nainen on jo myöhässä aikataulusta, yrittää ajaa sääriään ja laittaa samalla hoitoainetta hiuksiinsa ja sitten: sinä menet mukaan suihkuun. Spontaanit teot ja romanttiset eleet ovat arvostettuja, mutta tee niitä silloin, kun naisella on aikaa ottaa niitä vastaan. Niitä tehdessä mieheltä vaaditaan pelisilmää.

5. Tarkkaileminen

On ihana, että ajat naisen kotiin ja katsot, että hän pääsee turvallisesti kotiinsa. Jos laitat vielä viestin perään, että menihän hän kotiinsa tai aikooko hän pysyäkin kotona, mennään jo kyttäämisen puolelle. Pidä huolta, mutta anna naiselle myös tilaa.


Onko sinulla tunne, että mies saattaa pettää? Lue täältä 32 merkkiä, joiden perusteella voi päätellä, käykö kultasi vieraissa.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat