Mies! Osta kullallesi mieluisa lahja - lue vinkit sudenkuoppien välttämiseen

16.11.2014 10:00 - Rea Tallgren

Joulu lähestyy ja vaikka moni odottaakin joulukinkkua ja lahjapapereiden rapinaa, saattaa lahjan ostaminen olla todella tuskaista touhua.

Lahjan ostaminen toiselle on harvoin helppoa. Vielä vaikeampaa siitä tekee sukupuolierot. Varsinkin lahjan ostaminen omalle tyttöystävälle voi tuntua maailman vaativimmalta tehtävältä. Voice otti asiakseen selvittää sudenkuopat ja miten ne voi välttää.

1. Korut

Korut ovat hyvä lahjaidea, mutta niitä ostaessa tulee muistaa ottaa huomioon muutama todella tärkeä seikka. Mieti, millaisia koruja kultasi käyttää. Jos ihminen ei ikinä käytä sormuksia, ei hän välttämättä käytä lahjaksi saamaansakaan rinkulaa. Mieti, minkä värisiä koruja kumppanisi suosii. Kultaa rakastava ei tule käyttämään hopeakorua, koska se ei sovi yhteen hänen muiden korujensa kanssa.

2. Alusvaatteet

Alusvaatteiden ostaminen on aina riski. Koko on lähes mahdoton tietää. Lisäksi ostaessa tulee helposti ostettua omien fantasioiden mukaisia vaatteita - ei sellaisia, joissa oma kumppani oikeasti viihtyisi. Alusvaateostoksille kannattaakin ehkä mieluiten suunnata kullan itsensä kanssa, tai tyytyä lahjakorttiin. Sama juttu muuten pätee vaatteisiin ylipäätään. Poikkeuksensa voisi sanoa paidat, joiden ostaminen saattaa olla helpompaa.

3. Hajuvedet

Varmin tapa ostaa tuoksu, josta tyttöystävä pitää, on ostaa sama tuoksu, jota hän jo käyttää, tai tuoksu, jota hän on ihastellut sinun nähtesi. Hajuvesi tuoksuu erilaiselta kunkin käyttäjän iholla, joten hajuveden ostaminen toiselle on lähes mahdotonta. Vaikka ei uskoisi, voi itselleen epämiellyttävän hajuveden käyttäminen myös tehdä olosta todella epämukavan ja epäseksikkään. Niinpä epämieluisan hajuveden käyttäminen kohteliaisuussyistä on todella inhottavaa puuhaa, etkä varmasti halua kumppaniasi saattaa siihen tilanteeseen.

4. Kuntoiluvälineet

Jos kultasi on ilmaissut selvästi haluavansa esimerkiksi joogamaton tai kahvakuulan, voit toki sen hänelle hankkia. Ilman minkäänlaista vihjailua saattaa kuntoiluvälineen hankkiminen olla riski; se kun saatetaan tulkita kehotukseksi laihtua tai kiinteytyä.

5. Kosmetiikka

Kosmetiikka on lahjana käytännöllinen. Meikit maksavat, ja kultasi varmasti arvostaa, jos saa rahanarvoista tavaraa lahjapaketissa. Ole kuitenkin tarkkana, että ostat juuri oikeita sävyjä tai muuten ne jäävät kaapin perälle käyttämättöminä lojumaan.

6. Laukut

Merkkilaukku, mutta millainen? Selvitä, mitä merkkiä tyttöystävästi rakastaa ja etsi sitten kauppa tai nettikauppa, joka tuotteita myy. Tässä vaiheessa mukaan on kenties hyvä valjastaa kultasi paras ystävä, joka tietänee varmasti, millaisesta pussukasta kauniimpi puoliskosi haaveilee.

7. Matka

Jos haluat viedä kultasi yllätysmatkalle, selvitä ainakin seuraavat asiat: että kultasi on varmasti vapaa matkan aikaan, ja ettei hän myöskään sovi ajankohdaksi mitään muuta menoa. Juoni vaikka jonkun hänen kaverinsa kanssa valesuunnitelma matkan ajaksi, jotta kultasi ei mene sopimaan ajankohdaksi mitään muuta. Varmista, että kultasi passi on tallessa ja voimassa.

Tärkeä vinkki:

Mitä ikinä ostatkin, säilytä kuitti. Älä loukkaannu, jos kultasi haluaa vaihtaa tai palauttaa lahjan. Rehellisyys maan perii - ja lahjojen ostaminen ei todellakaan ole helppo laji ja ajatus on tärkein.

Kilpailut

Uusimmat