Miesten tekemät asiat, jotka ärsyttävät toisia miehiä - tiesittekö näitä?

11.05.2015 19:15 - Senni Loikala

Kaveri rehvastelee seksikokemuksillaan, puhuu pelkästään urheilusta tai heristää munakarvansa vessanpönttöön - on siinä miespuolisilla kavereilla kestämistä!

Naiset tietävät, mitkä asiat heitä ärsyttävät vastakkaisessa sukupuolessa. He saattavat olla myös tietoisia, mitkä seikat naisissa saavat miehet kiehumaan. Mutta oletteko tienneet, mitkä miesten tekemät asiat saavat toisilla miehillä keittämään?

1) Miekkosten kielenkannat ovat joskus liian terävät. Monia ärsyttää, jos miespuolinen kaveri yrittää jatkuvasti lyödä toisen sanallisesti lyttyyn huumorin varjolla. "Kohtuus kaikessa" -sanonta pätee myös sarkasmiin.

2) Penkkiurheilu on mukava harrastus, mutta ei se kuitenkaan saisi olla elämän tarkoitus. Toisia miehiä ärsyttää, jos kaverin intohimo urheiluun tuntuu täyttävän hänen koko elämänsä. Eikö joskus voisi puhua jostakin muustakin!

3) Munakarvat pisuaarissa tai vessanpöntön istuinkaaressa - ne pistävät myös miesten itsensä silmään. On pakko olla taitolaji heristää ne irti, koska ei tavallisen vessassa käynnin pitäisi saada niitä irtoamaan.

4) Monet miehet eivät voi ymmärtää kaksilahkeisia, jotka kirjoittavat kuola suupielessä ylistäviä kommentteja tai suoria ehdotuksia sosiaalisessa mediassa kaunottarille. Aivan kuin sillä irtoisi!

5) Omaisuudella rehvastelu on miehen kliseinen perisynti. Valitettavasti jotkut uskovat, että pitämällä meteliä uudesta Jaguaaristaan tai massiivisesta moottoripyörästään, ovat he kadehdittuja ylijumalia. Leuhkiminen saa monet lajitoverit kuitenkin lähinnä ärsyyntymään.

6) Alkoholi tekee joistakin raivohulluja. Jos muuten rauhallinen kaveri on nousuhumalan hilpeysvaiheen jälkeen kuin umpikänninen nyrkkeilijä, niin ei hänen kanssaan ainakaan juomaan tee enää mieli lähteä.

7) Modernin miehen tulisi osata pitää huolta itsestään. On vanhanaikaista ajatella, että on naisen tehtävä siivota, laittaa ruokaa ja hoidella vieraiden kestitseminen. Onneksi monet nykymiehet panostavat tyylillä moniin asioihin, mutta uusavuttomuus saa muilla nousemaan savun korvista.

8) Jos kaverin suusta ollaan kuultu sata kertaa, kenet hän on saanut kellistettyä, saattaa muita pikkuhiljaa alkaa pänniä. Vaikka jotkut ovat sanoneet, että miehet ajattelisivat vain munallaan, niin eivät kaikki herrat allekirjoita kyseistä väittämää.

9) Miesporukassa saatetaan tiedostamatta kilpailla alfauroksen roolista. Maskuliinisuutta uhkuvan lauman johtajan roolin eteen ollaan valmiita vääntämään kättä, painimaan ja liioittelemaan omista saavutuksista.

10) Mikäli miespuolinen kaveri ei osaa muuta kuin vääntää vitsiä, saattaa se pidemmän päälle alkaa risoa. Kyllä miehetkin tahtovat puhua joskus syntyjä syviä ja keventää sydäntään.

11) Miespuolinen ystävä on naimisissa ja hänen vaimonsa vaikuttaa loistotyypiltä - silti kaverin valitusvirsi parisuhteestaan on taukoamaton. Kannattaisiko tehdä jotakin tilanteen parantamiseksi, eikä vain puhua ilkeästi ihmisestä, joka rakastaa?

12) Toisaalta jotkut miehet sortuvat myös vainoharhaisuuteen kuvitellessaan, että toiset miehet olisivat uhkia hänen parisuhteelleen. He suojelevat reviiriään ylikorostuneesti - aivan kuin tosiystävä nyt edes tahtoisi pokata hänen rakkaansa.

Lue myös: Mies, tahdotko olla hyvä rakastaja? Ihanteellisen seksikumppanin ominaisuudet selvitettiin

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat