Kuva: Fotolia

Miksi kesä on parasta aikaa deittailla? 7 syytä

25.07.2016 17:45 - Senja Rapila

Kesäkuukaudet tuovat esille meidän parhaimmat puolemme.

Talvi on suhteellisen synkkä vuodenaika ainakin Suomessa. Useat meistä unohtuvat kotiin viikonlopuiksi, koska pehmeä peitto ja hyvä Netflix-elokuva kuulostavat paremmilta - ja lämpimämmiltä - vaihtoehdoilta kuin kylmässä loskassa rämpiminen "ehkä" potentiaalisen uuden kumppanin vuoksi.

Elite Daily listasikin seitsemän asiaa, miksi kesällä deittaileminen voittaa talvitreffit.

1. Hän todella haluaa viettää aikaa kanssasi

Jos hän tekee sinulle kesällä aikaa, tiedät että hän todella pitää sinusta. Kesällä on muutenkin kiireistä, koska festarit, mökkireissut ja työ syövät suuren osan ajasta. Jos hän ei pitäisi sinusta, ei hän todennäköisesti tekisi aikaa sinun näkemisellesi.

2. Tunnet olosi seksikkäämmäksi

Suurin osa meistä tuntee olonsa automaattisesti seksikkäämmäksi ja itsevarmemmaksi kesällä. Joten mikset hyödyntäisi tätä itsevarmuuspiikkiä, laittaisi parhaimpiasi päälle ja suuntaisi ihanille jätskitreffeille vesistön äärelle?

3. Treffi-ideat syntyvät helpommin

On kieltämättä vaikea keksiä talvipakkasilla treffi-ideoita, jos pulkkamäki tai perinteinen kahvittelu ei kiinnosta. Kesällä voi suunnata piknikille, kävelylle, turistiristeilylle tai minigolfaamaan. Mikään ei ole esteenä, ellei kaatosade yllätä. Eikä sekään ole este kaikille.

4. Olet vähemmän takertuvainen

Talvella saattaa helposti takertua ensimmäiseen treffikumppaniin, sillä talvinen kylmyys aiheuttaa pienen halipulan meistä miltei jokaiselle. Kesällä on kuitenkin niin paljon nähtävää ja koska tapaat uusia ihmisiä joka puolella, et silloin ehdi ajattelemaan niin paljon tyhjää sänkyä kotopuolessa.

5. Olet spontaanimpi

Kesä on aikaa, jolloin voi tehdä äkkipikaisiakin ratkaisuja lomapäivinä. Mikset tekisi päivän kestävää reissua uudelle paikkakunnalle, josta löysit aiemmin itsellesi houkuttelevan oloisen Tinder-matchin? Kaunis kesäpäivä viimeistelee sen, että voitte nauttia upeista ilmoista samalla kun tutustut itse uuteen kaupunkiin.

6. Deittailu on kesällä halvempaa

Koska aina ei ole pakko mennä sisätiloihin. Voitte hakea vaikka marketista jäätelöt ja suunnata kävelylle, jos on tarpeeksi lämmin päivä. Myös kajakin vuokraaminen tai piknikin järjestäminen voivat tulla huomattavasti halvemmiksi kuin ravintolassa syöminen.

7. Kesällä on onnellisempi

Suurin osa meistä tuntuu olevan huomattavasti onnellisempia kesäaikana, kun on lämpimämpää. Kesällä ihmiset ovat myös aktiivisempia ja sen näkee kaupungilla kävellessä: turistit matkustelevat ja muut oman maan kansalaiset viihtyvät illalla kahviloissa ja puistoissa pitkälle iltaan.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: "Tulin ulos kuorestani" - naiset kertovat, kuinka häiden peruminen muutti heidän elämänsä

Lue myös: Pitääkö hän sinua elämänkumppaninaan? 11 merkkiä

Kilpailut

Uusimmat