Miksi naiset lankeavat pahoihin poikiin kerta toisensa jälkeen?

25.02.2015 16:45 - Noora Suomalainen

Monet naiset rakastuvat aina uudestaan renttumiehiin, vaikka tietävätkin vain satuttavansa itseään.

Moni nainen sanoo haluavansa kiltin miehen, joka kohtelee hyvin, mutta silti usein tapailukumppani on kaikkea muuta kuin kiltti. Pahat pojat ovat aina kiinnostaneet naisia, mutta miksi?

Miehet pitävät naisista, jotka ovat itsevarmoja ja tietävät kuinka kantaa itsensä. Naisilla on samanlaisia mieltymyksiä ja he myös pitävät itsevarmoista miehistä. Itsevarmuudessa on jotain viehättävää ja esimerkiksi pieni ylimielisyys saattaa saada naiset pyörtyilemään.

Ulkonäkö suuressa roolissa

Yleensä miesten itsevarmuus tai ylimielisyys johtuu heidän hyvästä ulkonäöstään. Miehet tiedostavat upean ulkonäkönsä ja ajattelevat, että se on peruste käyttäytyä miten huvittaa. Naiset pitävät hyvännäköisistä miehistä ja lankeavat heihin helpommin kuin vähän tavallisemman näköisiin miehiin.

Naisten mieleen ovat myös esimerkiksi johtaja-, urheilija- ja muusikkotyyppiset miehet, joilta itsevarmuutta löytyy. Näissä ammateissa tai harrastuksissa voi usein olla mukana myös ulkonäöstä huolehtiminen.

Halu tavoitella jotain, mitä ei voi saada

Vaikka naiset ovat tietoisia siitä, että renttumiehet todennäköisesti satuttavat, silti he päätyvät tämänkaltaisten miesten seuraan. Joillekin syy voi olla siinä, että haluaa tavoitella jotain sellaista, mitä on vaikea tai jopa mahdotonta saada.

Kielletyissä ja haastavissa asioissa on jotain houkuttelevaa ja ja moni nainen haluaa olla se, joka voittaa pahan pojan itselleen.

Myös Voicen ihmissuhdekolumnisti Rea Haverinen on pohtinut aiemmin aihetta kirjoituksessaan "Nössö mies ei paneta." Lue tuo kolumni tästä.

Lähde: Elite Daily


Kilpailut

Uusimmat