Millainen on oikea nainen?

05.09.2015 12:15 - Rea Tallgren

Rea Haverinen on Voicen uutistoimittaja ja kolumnisti, joka kirjoittaa ihmissuhteista ja -suhteettomuudesta sekä ihmisyydestä ja naiseudesta ylipäätäänkin.

Ystävä rakas. Tai no, ei sinun tarvitse olla minun ystävänikään. Sinun ei oikeastaan tarvitse edes pitää minusta. Se ei haittaa, sillä oikea nainen ei välttämättä ole se kaikista pidetyin ja ihailluin. 

Oikea nainen ei ole porukan hauskin, työpaikan menestynein ja ystäväporukkansa kaunein. Hän ei ole välttämättä pärjännyt työelämässä tai rakastanut kumppaniaan loppuelämäänsä, vaikka olisi joskus alttarilla niin vannonutkin. 

Oikealla naisella saattaa olla särkynyt sydän. Hän on saattanut alistua huonoon kohteluun. Hänen uransa ei välttämättä ole ollut sellaista nousukiitoa, kuin hän on toivonut. Hän saattaa olla yksinhuoltaja, hän saattaa olla pienituloinen. 

Oikean naisen ei tarvitse asua pääkaupunkiseudulla, kävellä korkokengissä ja ripsenpidennyksissä ja Louis Vuitton olkapäällään. Oikealla naisella voi olla ryppyjä, tatuointeja, selluliittiä ja juurikasvua. Oikea nainen hikoilee, hänellä on hilsettä ja hänen henkensä haisee aamuisin. 

Oikeanlaista naista ei ole - tai on; jokainen meistä on oikea nainen - ja juuri oikeanlainen. 

Seuraa Reaa Instagramissa @reamarlena. Lue aikaisemmat Suhteettomuusteoria-kolumnit tästä.

Kilpailut

Uusimmat