Millaista on olla ystävä eksän kanssa?

16.04.2015 17:45 - Heli Thoren

Se on mahdollista. Mutta millaista sitten? Eksän kanssa voi olla ystäviä, kunhan ero on käsitelty alta pois.

Vaikka ovi parisuhteeseen olisi lopullisesti suljettu, ei ystävyyttä eksän kanssa tarvitse välttämättä lopullisesti haudata. Toisinaan parisuhteen jälkeen voi olla vaikea hahmottaa sitä, mikä kuuluu uudenlaiseen suhteeseen: ystävyyteen. Womens Health Magazine kokosi piirteitä eksän kanssa jaetusta ystävyydestä. Mitä siihen kuuluu?

1. Toivotat hänelle hyvää syntymäpäivää

Muistat eksääsi merkkipäivänä. Voit lähettää kortin, viedä kakkukahveille tai leffaan - muistaa hntä.

2. Lähettää hänelle luettavaa

Luet internetissä artikkelin, jonka tiedät kiinnostavan häntä. Lähetät sen hänelle. Hän osaa varmasti arvostaa elettäsi.

3. Vietätte aikaa toistenne kanssa

Hengaatte mielellänne yhdessä isossa ryhmässä ystäviä. Ette välttämättä vietä aikaa niin paljon kahdestaan, mutta ystäväjoukon kesken viihdytte hyvin kyllä.

4. Voitte olla parhaita ystäviä

Voitte viettää aikaa myös kahdestaan ja olla jopa toistenne parhaat ystävät. Muistakaa kuitenkin, että kun olette päätyneet eroon, siihen on syynsä. Käsitelkää ero ja surkaa erosuru pois ennen kuin yritätte jatkaa parhaina ystävinä.

5. Voitte aloittaa seurustelun muiden kanssa

Sanotaan, että vasta silloin olet todella päässyt yli edellisestä suhteestasi, kun olet valmis aloittamaan kokonaan uuden suhteen. Tämä on mahdollista, kun olette eksäsi kanssa vain ystäviä. Kun hän ei täytä mieltäsi ja maailmaasi, olet avoin uusille mahdollisuuksille. Eksäsi antaa myös hyvillä mielin sinulle tilaa hullaantua uudessa suhteessasi.


Lue myös: Särkynyt sydän parannetaan lohduttavilla neuvoilla


Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat