Mistä tietää haluaako nainen seksiä?

16.08.2014 12:15 - Rea Tallgren

Rea Haverinen on Voicen kolumnisti, joka kirjoittaa ihmissuhteista ja -suhteettomuudesta sekä niihin liittyvistä lieveilmiöistä.

Jos nainen katsoo sinua kiihkeästi silmiin, hän varmasti haluaa sinua. Jos hän hipaisee kättäsi vaivihkaa, hän ei malta odottaa pääsevänsä vällyjen väliin kanssasi. Jos hän flirttailee, on se selvä merkki siitä, että luvassa on seksiä. Jos hän vihjailee, hän haluaa rakastella. Jos hän antaa ymmärtää, hän myös haluaa antaa.

Väärin.

On vain yksi tapa tietää, haluaako nainen seksiä. Se on kysyä asiaa. Jos vastaus on ei, se tarkoittaa ei. Jos nainen ei ole tarpeeksi hyvässä kunnossa vastatakseen, hän tuskin haluaa seksiä.

Nämä ovat asioita, joita ei pitäisi joutua korostamaan, mutta valitettavasti uutisten ja raiskaustilastojen valossa asia on epäselvä monille. Ikävä kyllä se tuntuu olevan epäselvä myös monille tuomareille, joiden mielestä raiskaaja ansaitsee pienemmän rangaistuksen jos nainen on flirttaillut raiskaajalle, pukeutunut lyhyeen hameeseen tai meikannut voimakkaasti.

Raiskauksen raja ylittyy heti, jos toinen sanoo ei. Ei ole olemassa harmaata aluetta. Jotkut asiat ovat mustavalkoisia - ja se pitäisi kaikkien muistaa.

Aikaisemmat Suhteettomuusteoria-kolumnit voit lukea tästä.

Kilpailut

Uusimmat