Mitä tehdä treffeillä? 4 erilaista ja edullista vinkkiä

28.08.2014 19:15 - Linda Arponen

Kun näkee hiukan vaivaa, voi treffi-illasta tulla hauska ja vieläpä ilman vararikkoa.

Hyviä uutisia: onnistuneilla treffeillä ei tarvitse kuluttaa omaisuuksia.

Jos haluat viedä kiinnostavan uuden tuttavuuden tai jo vakiintuneemman kumppanin mukaville treffeille, kokeile esimerkiksi seuraavia hauskoja ja hiukan erilaisia ehdotuksia.

Tähtien katselu

Jos asutte kaupungissa, ette välttämättä näe kovinkaan usein kirkasta tähtitaivasta. Ottakaa siis auto matkaan ja ajakaa kaupungin ulkopuolelle, kunnes tulee tarpeeksi hämärää. Varmistakaa kuitenkin, etteivät pilvet peitä näkyvyyttä. Mukaan voi pakata myös syötävää.

Kirpputori

Ostatte sitten mitään tai ette, voivat kirpputorit olla hyviä vaeltelupaikkoja. Hyvällä tuurilla saatat jopa löytää jotakin ostamisen arvoista. Joka tapauksessa voitte törmätä sellaisiin omituisuuksiin myyntitavaroiden joukossa, että niistä riittää keskusteltavaa vielä pitkään.

Vieraskielinen elokuvailta

Elokuvien katselu treffeillä voi olla ongelmallista, sillä ette pysty juurikaan tutustumaan toisiinne. Ratkaisu: hankkikaa elokuva sellaisella kielellä, jota ette ymmärrä ja laittakaa tekstitykset pois päältä. Käyttäkää mielikuvitusta ja pohtikaa, mistä elokuva kertoo ja mitä siinä puhutaan. Kun keksitte elokuvaan oman juonenne, tutustutte hyvin toisiinne ja saatte varmasti kaupan päälle hyvät naurut.

Pubivisa

Tässä idea, josta voi jopa voittaa jotakin. Ottakaa osaa johonkin pubivisailuun ja pelatkaa voittaaksenne. Ja vaikka ette voittaisikaan, voitte oppia jotakin uutta, myös toisistanne.

Lue pidempi lista täältä.

Olemme kertoneet aiemmin, millaiset ovat suomalaisnaisten unelmien treffit. Voit lukea jutun täältä.

Lähde: Wise Bread

Kilpailut

Uusimmat