Miten komeat miehet reagoivat, jos treffikumppani paljastuu lihavaksi? Katso salavideo

26.09.2014 07:30 - Mikko Räsänen

Netissä julkaistu piilokameravideo paljastaa, miten treffikumppanin ulkonäkö vaikuttaa miesten reaktioihin.

Netissä kiertävän tutkimustuloksen mukaan nettitreffailua harrastavat naiset pelkäävät eniten sitä, että tutustuvat sarjamurhaajaan. Nettitreffailua harrastavat miehet taas pelkäävät eniten sitä, että treffikumppani on lihava.

Amerikkalainen nettisivusto päätti testata teoriaa. Kaunis nainen teki profiilin Tinder-deittipalveluun ja sopi sen kautta treffejä komeiden miesten kanssa. Ennen treffejä nainen kuitenkin puettiin erikoispukuun, joka saa hänet näyttämään lihavammalta kuin Tinderissä julkaistuissa kuvissa.

Katso alta video, joka näyttää, miten miehet reagoivat naisen luultuun ylipainoon. Yksi deittikumppaneista lähtee karkuun, toinen poistuu miestenhuoneeseen, eikä koskaan palaa wc-reissultaan.

Sama testi tehtiin myös toisin päin. Eli kauniit naiset luulivat menevänsä treffeille hoikan miehen kanssa. Treffien alkaessa kuitenkin paljastui, että mies on lihava. Naisten reaktiot poikkesivat melkoisesti siitä, mikä oli miesten reaktio vastaavassa tilanteessa. Vaikka naiset selvästi yllättyivät treffikumppaninsa pyöreydestä, sujuivat monet treffit hyvin, ja suuteluakin nähtiin. Katso tuo video täältä.

Kilpailut

Uusimmat