Miten saa ihmiset ymmärtämään, että homoseksuaalisuus ei ole valinta? Lue hulvaton vastaus

24.11.2014 16:45 - Rea Tallgren

Eräs tyttö on tiedustellut nettisivulla, miten hän saisi siskonsa ymmärtämään, että hän todella on lesbo, eikä kyseessä ole mikään pelkkä vaihe.

"Siskoni sanoo aina, että minä vain luulen olevani lesbo ja että se johtuu siitä, että en vain ole tavannut vielä oikeaa miestä." kertoo neuvoa pyytävä tyttö nettisivulla.

Kun kysyykin kirjoituksessaan, miten saisi siskonsa ymmärtämään, että kyseessä ei ole oma valinta tai pelkkä "vaihe" vaan että hän todella on lesbo.

Hän on saanut kertakaikkisen nerokkaan vastauksen, jota voi käyttää kuka tahansa, jonka läheiset luulevat, että oma seksuaalisuus on vain välivaihe, joka johtuu siitä, ettei ole vielä tavannut tarpeeksi kiinnostavaa vastakkaisen sukupuolen edustajaa. Suomensimme nokkelan vastauksen alle.

"Kysy häneltä, onko hän seksuaalisesti kiinnostunut laamoista. Kun hän sanoo ei, sano, että hän ei varmasti vain ole vielä tavannut sitä oikeaa laamaa. Sano myös, että oikea laama ihan varmasti vain odottaa tuolla jossain.

Sitten voit alkaa pommittaa häntä laama-kuvilla ja viesteillä ja muistuttaa häntä, ettei kannata olla niin idioottimaisen kapeakatseinen."

Katso netissä leviävä kuvakaappaus keskustelusta, jossa ohje annettiin, tästä.

Kerroimme aiemmin isästä, jonka liikuttava kirjoitus levisi netissä. Kirjoituksessa isä paljastaa, miksi itki ilosta hänen poikansa kertoessa hänelle homoudestaan. Lue tuo artikkeli tästä.

Lähde: Lizzy The Lezzyn Facebook-sivut

Kilpailut

Uusimmat