Mitkä asiat yhdistävät pettäviä miehiä? Lue lista

20.03.2015 09:15 - Heli Thoren

Kymmenen asian listasta selviää se, mitä uskottomuuteen toistuvasti sortuvilla miehillä on yhteistä.

1. Heidän äitisuhteessaan on viitteitä epäkunnioituksesta

Pettävien miesten äitisuhteessa on usein toivomisen varaa. He eivät kunnioita äitiään tai käyttäytyvät häntä kohtaan muuten ylimielisesti. Aloitellessa suhdetta miehen kanssa kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, millainen miehen suhde äitiinsä on.

2. He ovat itsekeskeisiä

Miehet, jotka herkästi ajavat omaa etuaan ajautuvat herkemmin myös pettämään. Näitä miehiä ei kannata pyrkiä muuttamaan, sillä he harvoin todella haluavat itse muuttua. Tuolloin kasvaminen paremmaksi kumppaniksi on mahdotonta.

3. He ovat voimakkaita

Hollantilaistutkimuksen mukaan voimakkaat miehet saattavat ajautua herkemmin vieraisiin helmoihin. Miehen itsetuntoa voi helliä, mutta kannattaa tarkkailla, ettei oma voimantunne nouse miehellä päähän.

4. Heillä on huono itsetunto

Surkea itsetunto ei aina paista päällepäin. Toisinaan miehet voivat olla hyvinkin itsevarman oloisia, mutta korean kuoren alla sätkii onneton tunne omasta itsestä. Näin he hakevat omalle heikolle itsetunnolleen vahvistusta vieraita naisia hurmaamalla.

5. He käyttävät päihteitä runsaasti

Reippaasti juovat tai huumeita käyttävät kollit myös tutkimusten mukaan sortuvat helpommin pettämään. Heidän itsekurinsa ei petä ainoastaan viskipullon edessä, vaan myös viehkosti flirttailevien kaunotarten.

6. Hän kritisoi sinua

Usein pettäminen voi tulla esiin myös tapana kritisoida sinua. Saatat miehen mielestä siivota väärällä tavalla, pukeutua väärin tai maiskuttaa ärsyttävästi syödessä. Tämä on heijastusta yleensä omasta pahasta olosta. Toisinaan käytös voi myös olla stressiperäistä, joten kiukuttelevan miehen kohdalla ei heti kannata pelätä pahinta.

7. Hän on flirtti

Jos mies mielellään flirttailee kaikkien kanssa, saattaa hän herkemmin sortua myös menemään viehättämisen kanssa pidemmälle.

8. Hän unohtelee asioita

Eikö mies muistanut syntymäpäivääsi, vuosipäiväänne tai ravintolavarauksen tekemistä, jonka hän lupasi hoitaa? Tämä voi olla merkki myös siitä, että hän pitää yllä useampaa suhdetta.

9. Hän on valmiudessa

Kun puhelin piippaa, mies on salamana oman luurinsa vierellä. Kun hän surffaa netissä, hän sulkee ikkunan hetkessä sinun tullessa lähelle. Peitteleminen ja nopeat liikkeet tulevat uskottomilta usein kuin itsestään.

10. Hän ei ole yhtä hellä

Jos mies ei enää sulje sinua syliinsä, suukottele, rakastele kanssasi, eikä halua olla lähelläsi, on syytä epäillä uskottomuutta.


Lähteet: Bad Boys: Why We Love Them, How to Live with Them and When to Leave Them -kirja


Lue myös: Missä maissa petetään eniten? Suomi mukana listalla


Lähde: Familyshare

Kilpailut

Uusimmat