Muuttuiko statuksesi? 5 sinkkutytön tapaa, joista kannattaa seurustellessa luopua

16.08.2014 18:15 - Susanna Karttunen

Sinkkuna voi tehdä mitä haluaa, mutta seurustellessa täytyy muistaa ottaa huomioon myös kultansa tarpeet.

Sinkkuna on usein vapaampi tekemään, mitä ikinä haluaa. Seurustellessa täytyy kuitenkin ottaa myös kumppaninsa toiveet ja tarpeet huomioon. Women's Health -sivusto listasi viisi tapaa, joista seurustellessaan kannattaisi ehkä hankkiutua eroon.

Herätyksen torkun käyttäminen kymmenen kertaa

Poikaystävääsi luultavasti häiritsee, jos painat herätyksesi torkkupainiketta kymmenen kertaa ennen kuin nouset. Anna kultasi nukkua rauhassa.

Kavereiden kutsuminen yökylään kysymättä

Kun asutte yhdessä, on reilua kertoa kumppanillesi, jos olet kutsumassa ystäviä hengailemaan. Etenkin pidempiin visiitteihin olisi hyvä kysyä mielipide kullaltasi.

Kodin sisustaminen vaaleanpunaisin värein

Sinä saatat haluta pinkin suihkuverhon tai päättää yhteisen lomamatkanne kohteen, mutta seurustellessa näitä päätöksiä ei voi tehdä yksin. Parisuhteessa täytyy osata tehdä kompromisseja.

Vanhempien luona vieraileminen joka viikonloppu

Haluaisit ehkä, että voisit käydä kultasi kanssa joka viikonloppu syömässä vanhempiesi luona. Kuitenkin etenkin tapauksessa, jossa olette molemmat muuttaneet pois kotipaikkakunnaltanne, ei joka viikonloppu välttämättä ehdi vierailla molempien perheiden luona.Muista, että on myös tärkeää tavata rakkaasi perhettä.

Seksikokemuksista tyttökavereille juoruileminen

Sinkkuna on eri asia kertoa kavereilleen yksityiskohtaisesti yhden yön romansseistaan. Moni ystävä ei kuitenkaan halua kuulla tarkkaa kuvailua sinun ja vakituisen kumppanisi hetkistä vällyjen välissä, etenkin jos he ovat ystäviä miehesi kanssa.

Uutisoimme aiemmin asioista, joita miehet toivovat seurustelukumppaniltaan. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Women's Heath

Kilpailut

Uusimmat