Naisen ei tarvitse olla täydellinen: "Mitä enemmän vikoja, sitä parempi"

02.06.2015 16:45 - Eeva Rajala

Vioista puhutaan yleensä negatiiviseen sävyyn, mutta niissä on myös paljon hyvää.

Vanha viisaus muistuttaa, ettei kukaan ole täydellinen. Lause pitää paikkansa, sillä jokaisessa ihmisessä on jonkinlainen "vika". Tämä siis on kaikilla yhteistä.

Se, mikä kuitenkin erottaa ihmiset toisistaan, on se, miten he asennoituvat omiin vikoihinsa. Osa ihmisistä yrittää piilotella omia vikojaan kaikin keinoin, kun taas toiset nauttivat niistä ja ammentavat niistä ymmärrystä omasta itsestään ja elämästään.

Viat ovat luonnollisia - ja elintärkeitä. Elite Daily -sivusto kirjoittaa, että ilman vikoja ei olisi evoluutiota, tehtyjä virheitä, joista on opittu uutta eikä innovaatioita. Sivusto listaa syitä, joiden vuoksi jokaisen naisen kuuluisi elää täysillä juuri sellaisena kuin on, vikoineen kaikkineen:

Mitä enemmän vikoja, sitä unohtumattomampi nainen

Ihminen kiinnittää toiseen huomionsa esimerkiksi sen perusteella, miltä toinen näyttää, miten hän puhuu, pukeutuu, juo kahvinsa tai hymyilee, mitä hän ajattelee, miltä hän tuoksuu ja millainen huumorintaju hänellä on. Näistä mitään ei voida tehdä pelkistettyinä versioina. Se, mikä ihmisen itsensä mielestä on vika, voi toisen mielestä olla henkilön hienoin asia.

Viat synnyttävät kiinnostuksen

Nainen on kiinnostavampi juuri hänen "vikojensa" vuoksi, sillä mies haluaa koko ajan pohtia, ajatella ja arvuutella naisen ajatuksia. Yleisesti ajatellaan, että miehet kyllästyvät nopeasti, joten mitä enemmän naisessa on selvitettävää - selvitettävinä asioina pidetään juuri pieniä erikoisuuksia - sitä parempi.

Viat saavat naiset tekemään asioita eri tavalla

Jokainen päättää itse, ovatko omat viat heikkous vai vahvuus. Sen päättää vain henkilö itse, ei muu maailma. Omat viat kannattaa hyväksyä. Ne viat, joita ei pysty muuttamaan, kannattaa kääntää voitoksi.

Vahva nainen käyttää vikojaan hyväkseen niin, että tekee asioita eri tavalla ja saa aikaan muutoksia maailmassa.


Lue myös: Etkö ole bikinikunnossa? Olet väärässä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat