Naiset ympäri maailmaa listasivat 5 tärkeintä avainta onneen - ykkössija saattaa yllättää

02.04.2014 19:45 - Rea Tallgren

Discovery Networks selvitti naisten mielipiteitä elämästään ja sen onnen avaimista peräti 11 maasta.

Tuore tutkimus selvitti ne viisi asiaa, joita naiset pitivät tärkeimpinä avaimina omaan onneensa. Haastateltuja naisia oli peräti 5 500 ja he olivat iältään 20-49 -vuotiaita.

1. Tärkeimmäksi asiaksi naiset listasivat oman elämänasenteensa. Heille oli suunnattoman tärkeää tietää, että elämä oli heidän muutettavissaan, mikä tarve siihen tulisi. Heidät teki onnelliseksi tieto siitä, että heillä itsellään oli avaimet vaikuttaa moniin asioihin elämässään.

2. Toiseksi tärkeimpänä naiset pitivät sitä, että he olivat löytäneet onnellisen parisuhteen. Rakastavan kumppanin listattiin tarjoavan sellaista tukea ja henkistä läheisyyttä, joita muut ihmissuhteet eivät voineet tarjota.

3. Kauneus oli naisille myös tärkeää. Mitä paremman näköisenä nainen itseään piti, sitä parempi itseluottamus hänellä oli ja sitä onnellisempi hän siis oli.

4. Eräs onnen tärkeimmistä aineksista oli naisille lähipiiri ja siihen kuuluvat ihmiset, perhe ja ystävät. Naisille oli tärkeää tietää, että heillä oli rinnallaan sellaisia ihmisiä, joihin luottaa ja tukeutua ja jotka rakastavat heitä.

5. Viidenneksi tärkeimmäksi naiset listasivat oman sosiaalisen statuksensa, eli sen, millaiseksi asemansa ja osansa yhteiskunnassa kokivat.

Voice on osa SBS Discovery Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat