Naista kannattaa pyytää treffeille näin: lue 5 askelta onnistumiseen

12.05.2015 20:45 - Eeva Rajala

Seuraavien viiden askeleen noudattaminen voi varmistaa ensimmäisten treffien onnistumisen.

Naista ei kannata pyytää ulos vain huikkaamalla vaivihkaa "Lähdetään yksille". Suurimmalle osalle ihmisistä jää epäselväksi, ovatko nyt kyseessä treffit vai ei. Tuoreen kyselyn perusteella miehet ovat yhtä pihalla kuin naiset, milloin tapaaminen luokitellaan treffeiksi.

ChristianMingle- ja JDate- deittisivustojen kyselyssä kävi kuitenkin ilmi, että monet miehet ovat tarkoituksella epätarkkoja, kun kysyvät naista ulos. Näin vältytään naisen mahdolliselta torjumiselta.

Asialla on kuitenkin kääntöpuolensa. Suhdeasiantuntija ja Date Out of Your League -kirjan kirjoittanut April Masini kertoo, että mies saattaa jumiutua naisen kanssa pelkälle ystävyyslinjalle, jos naiselle ei tehdä selväksi romanttista kiinnostusta. Masinin mukaan nainen arvostaa miehen itsevarmuutta, kun mies tekee aikomuksensa selviksi.

Masini neuvoo miehiä tekemään unohtumattoman vaikutuksen naiseen heti. Tämä hoituu seuraavalla viidellä askeleella:

Kysy ulos viikkoa ennen treffejä

Kun treffit aikatauluttaa muutamien päivien päähän, naiselle tulee selväksi, että luvassa on jotain erityistä ja että mies arvostaa myös naisen aikaa. Jos nainen kertoo olevansa juuri tuona päivänä kiireinen, naiselta kannattaa kysyä, jos tämä voisi ehdottaa parempaa aikaa.

Soita naiselle

Tuoreessa kyselyssä puolet naisista kertoi, että tekstiviestittelystä ei välttämättä selviä, ovatko kyseessä oikeat treffit. 85 prosenttia vastaajista ottaisi mieluusti vastaan puhelun, missä mies pyytää ulos. Masinin mukaan nainen myös nauttii, kun hän kuulee miehen äänen puhelimessa. On seksikästä, kun mies on irrottanut omasta ajastaan hetken ja soittanut naiselle.

"Haluaisin viedä sinut ulos"

Masinin mukaan ei kannata olla ujo tai epämääräinen ulos pyytämisen hetkellä. Sen sijaan, että sanoisi "Lähdetään ulos" kannattaa olla tarkempi ja sanoa "Haluaisin viedä sinut ulos". Nainen tietää näin selvemmin, että mies haluaa treffeille. Samalla naiselle avautuu tilaisuus kertoa, pitääkö hän miehestä vai ei. Omaa aikaa ei kannata haaskata henkilöön, joka ei ole kiinnostunut.

Suunnittele treffit hyvin

Jos miehellä ei ole tarkkaa suunnitelmaa illan kulusta, ilta ei naisen mielestä välttämättä kuulosta tai näytä treffeiltä. Miehen kannattaa olla selvillä myös naisen kiinnostuksen kohteista ja käyttää tietoa hyväksi suunnitellessaan treffejä. Esimerkiksi jos nainen pitää ulkoilusta, voi suunnitella kävelyretken kauniiseen ympäristöön ja siellä nautittavan piknikhetken.

Mitä, jos nainen ehtii kysyä miestä ensin ulos?

Jos nainen ehdottaa miehelle, että "Lähdetään ulos", miehen kannattaa asennoitua ehdotukseen kuin treffeihin. Masinin mukaan miehen kuuluu pukeutua hyvin, käyttää hyväntuoksuista partavettä, avata ovet ja maksaa lasku.

Tämän jälkeen kannattaa katsoa, miten nainen reagoi kaikkeen tähän. Jos nainen tuntuu olevan epämukavana tai jos hän vaatii puolittamaan laskun, nainen saattaa vain haluta platonisen ystävyyssuhteen. Jos hän ottaa kiitollisena vastaan miehen kaikki kohteliaat ja ensitreffeihin liittyvät eleet, miehen kannattaa jatkaa tilannetta. Mies voi vaikka vitsailla pohjustukseksi, että "Nämä ovat parhaat ensitreffit, joilla olen koskaan ollut". Nainen joko lähtee leikkiin mukaan tai vaihtaa nopeasti puheenaihetta.

Lue myös: Unohda leffa ja illallinen - 10 hauskaa ja erilaista ideaa ensitreffeille

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat