Nuorukainen paljasti homoutensa ystävälleen - liikuttava viestiketju kertoo kaiken oleellisen

24.11.2014 13:15 - Reija Saarinen

13-vuotiaan  nuorukaisen pelko ystävän menetyksestä liikuttaa.

13-vuotiaan nuorukaisen keskustelu parhaan ystävänsä kanssa on päätynyt julkisuuteen sen jälkeen, kun pojan sisko laittoi kuvat lähetetyistä viesteistä Twitteriin. Syy moiseen on selkeä, tarve näyttää kaikelle maailmalle se, että hyviä ihmisiä on olemassa.

Nuori mies kertoo viesteissä kamppailustaan oman itsensä ja seksuaalisuutensa kanssa. Hän kertoo pelkäävänsä totuuden paljastamista, sillä uskoo menettävänsä ystävänsä sen jälkeen, kun tämä saa tietää hänen olevan homoseksuaali. Poikien viestittely paljastaa kuitenkin sen, että ystävyys ja rakkaus ovat kaikki kaikessa.

"En tunne samalla tavalla tyttöjä kohtaan kuten muut pojat tuntevat, mutta minulla on se tunne poikia kohtaan. Olen todella outo. Se tuntuu oudolta ja pahalta",  nuorukainen kirjoittaa ystävälleen.

Ystävän vastaus kuitenkin kertoo kaiken olennaisen.

"Veli, olemme olleet ystäviä kolme vuotta ja olen todella kiitollinen siitä, että kerrot tämän kaiken minulle. Mitä väliä on sillä, mitä muut ajattelevat? Olet mahtava tyyppi ja olen suunnattoman iloinen siitä, että olet paras ystäväni. Sinun ei todellakaan tarvitse tuntea häpeää. Olen aina vierelläsi. Siinä ei ole mitään väärää, että on homo."

Katso poikien koko viestiketju täältä.

Aiemmin kerroimme isästä, joka paljasti itkeneensä onnesta kuullessaan poikansa homoudesta. Tuon tarinan voit lukea täältä.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat