Oletko menossa naimisiin? Varothan, ettet loukkaa sinkkuystäväsi tunteita

28.08.2014 16:40 - Susanna Karttunen

Morsian saattaa tahtomattaan loukata häähössötyksillään sinkkuystävänsä tunteita. Neljän neuvon avulla et pahoita kaverisi mieltä.

Tuoretta kihlaustaan on ihanaa juhlia ja hehkuttaa ystäviensä kanssa. Jokaiselta kuitenkin löytyy mitä todennäköisimmin ainakin yksi sinkkuystävä, jonka mieltä häähössötys saattaa pahoittaa. New York Post kokosi vinkkejä, joiden auttavat sinua olemaan loukkaamatta sinkkukaveriasi.

Älä kerro jokaista pientä yksityiskohtaa häistäsi kavereillesi

Informoi kaasoasi ja muita häissä tärkeässä rooleissa olevia ryhmäsähköpostilla tärkeistä päivityksistä hääjärjestelyissä. Kavereillesi ei kuitenkaan tarvitse ilmoittaa tekstiviestillä kaikista pienistä hääjärjestelyihin liittyvistä uutisista.

Myöskään tavatessanne pienten yksityiskohtien luettelu ei välttämätöntä. Vaikka häävalmistelut ovat nyt suuri osa elämääsi, ei kavereitasi välttämättä kiinnosta tietää kaikki mahdollinen.

Älä pyytele anteeksi häistä puhumista

Jos olet huolissasi siitä, että puheesi häistä saa sinkkuystäväsi tuntemaan itsensä yksinäiseksi, älä sano sitä ääneen. Yksi pahimmista asioista, mitä hän voi juuri nyt kuulla on "kaikki tämä häähössötys saa tuntemaan itsesi varmaan vielä yksinäisemmäksi".

Älä unohda elämääsi ennen kihlautumista

Muista puhua ystäviesi kanssa muustakin kuin häistäsi ja pysyä samana ihmisenä kuin olit ennen kihloihin menemistä.

Älä yritä yli-innokkaasti löytää ystävällesi kumppania

Vaikka sinä olet naimisissa, ei se tarkoita, että sinkkuystäviesi pitäisi myös löytää heti itselleen oma kulta. Anna heidän tehdä omat valintansa.

Uutisoimme aiemmin asioista, joita ei kannata sanoa naiselle, joka ei halua mennä naimisiin. Lue artikkeli täältä.

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat