Oletko tyttö vai nainen? 9 seikkaa ratkaisevat

25.06.2014 13:10 - Rea Tallgren

Elite Daily on listannut sellaisia seikkoja, jotka erottavat tytöt ja naiset toisistaan.

Elite Daily on listannut sellaisia seikkoja, jotka erottavat tytöt ja naiset toisistaan. Lue alta, mitä nuo seikat ovat ja katso, kumpaan kuulut.

1. Tytöt tykkäävät pukeutua paljastavasti, koska he uskovat sen olevan seksikästä. Naiset sen sijaan tietävät olevansa seksikkäitä mitä ikinä heillä onkaan päällään, sillä todellinen seksikkyys syntyy itseluottamuksesta.

2. Tytöt odottavat miesten ymmärtävän, mitä he ajattelevat. Kun miehet eivät sitten osaa lukea heidän ajatuksiaan, he hermostuvat ja turhautuvat. Naiset sen sijaan eivät pelkää kertoa tunteistaan sanoin ja täten kommunikointi on helpompaa ja suorempaa.

3. Tytöt odottavat miesten maksavan heidän laskunsa, sillä siitä tulee heille turvallinen olo. Naiset sen sijaan ovat itsenäisiä ja maksavat itse. Naiset haluavat miehen ymmärtävän, että he pitävät miehestä, koska tämä kohtelee heitä hyvin, ei hänen rahojensa takia.

4. Tytöt vetävät kännit ja lähtevät baariin aina kuin kyseessä olisi heidän elämänsä viimeinen päivä. Humala on heille hyvä tekosyy tehdä tyhmyyksiä. Naiset sen sijaan tietävät jo rajansa, ja sen, ettei kännien vetäminen ole hyvä syy typerille teoille.

5. Tytöt eivät malta odottaa, että saavat päivittää Facebookiin olevansa parisuhteessa. Heille suhde ei ole todellinen, ennen kuin siitä on kuulutettu koko maailmalle Facebookissa. Naiset sen sijaan saattavat unohtaa koko asian ja jos suhde jossain vaiheessa päivitetään Facebookiin, tapahtuu se vasta pitkän seurustelun jälkeen ja luontevasti.

6. Tytöt katsovat tosi-tv:tä, sillä he haluavat jotain mistä juoruilla ja puhua ystäviensä kanssa. Television on myös oltava taustalla jatkuvasti päällä. Naiset sen sijaan usein nauttivat rauhasta ja lukevat mieluummin vaikkapa kirjaa kuin antavan toosan huutaa taustalla.

7. Tytöt syövät salaattia - naiset syövät juuri mitä haluavat. Naisten itsetunto ei perustu siihen, mitä joku muu ajattelee heidän vartalostaan tai ruokavaliostaan. Nainen ei pelkää syödä roskaruokaa, kunhan hän tuntee olonsa hyväksi. Hän ei pidä yllä kulisseja, koska niihin ei ole tarvetta.

8. Tytöt pelkäävät uusia asioita, eivätkä osaa suhtautua niihin. Niinpä tytöt monesti tyytyvät tekemään sitä, mitä jo osaavat, eivätkä uskalla tarttua uusiin haasteisiin. Naiset sen sijaan kehittävät itseään jatkuvasti ja luottavat omiin kykyihinsä. He myös tarttuvat usein härkää sarvista.

9. Tytöt tarvitsevat huolenpitäjää, naiset eivät. Tytöt eivät ole aivan varmoja, miten saavuttaisivat kaiken haluamansa. Niinpä he toivovat, että heidän elämäänsä astelee joku, joka auttaa heitä saavuttamaan unelmansa. Sen sijaan naiset eivät tarvitse ketään auttamaan heitä. He ovat itsenäisiä, kykeneviä ja voimakkaita. He ovat naisia.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat