Kuva: Fotolia

Oletteko täydellisiä toisillenne? 4 piirrettä, joista tiedät löytäneesi elämäsi rakkauden

26.08.2016 20:45 - Emmi Moilanen

Erinomaisesti yhteensopivalla parilla tulisi asiantuntijan mukaan olla vähintään kaksi yhteistä intohimon kohdetta tai harrastusta.

Lifehack-sivusto kysyi asiantuntijalta, mitkä parisuhteen piirteet paljastavat, että olette luotuja toisillenne.

Odotatte matkailulta samoja asioita

Ei turhaan sanota, että pariskuntien ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka on todellinen mittari parisuhteen toimivuudesta. Reissun aikana usein selviää, millä tavalla kumppani suhtautuu odottamattomiin tilanteisiin ja selviytyy oman mukavuusalueensa ulkopuolella.

Hyvä tapa testata suhteen toimivuutta on siis suunnitella yhteinen lomamatka.

- Ihmiset, jotka sopivat toisilleen erinomaisesti tahtovat yleensä myös matkailulta samoja asioita, parisuhdeasiantuntija Talia Goldstein kertoo.

On asioita, joita rakastatte tehdä yhdessä

Kuulostaa itsestäänselvältä, että onnistuneessa parisuhteessa osapuolet jakavat yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia. On kuitenkin yleistä, että hetken seurustelun jälkeen pariskunta havahtuu siihen, että heidän välillään ei juurikaan ole yhdistäviä tekijöitä.

- Pitäisi olla vähintään kaksi tai kolme asiaa, joita todella rakastatte tehdä yhdessä. Kyse on siis yhteisen ajan viettämisestä, Goldstein toteaa.

- Mielitietyn kanssa vietetty laatuaika on asia, joka todella merkitsee, hän jatkaa.

Välillänne vallitsee tasapaino

Goldstein painottaa, että suurin tekijä onnistuneeseen parisuhteeseen on se, että osapuolet tasapainottavat toisiaan: toinen on tuki ja turva toisen osapuolen ollessa seikkailunhaluisempi.

- Olen tullut siihen tulokseen, että vahvassa suhteessa toinen osapuoli on ulospäinsuuntautunut ja täynnä elämää. Tällaisen henkilön rinnalla kumppanin tasapainoisuus ja henkinen tuki korostuvat, hän kertoo.

Olet paras versio itsestäsi

Jos tunnet olon kumppanisi kanssa turvalliseksi, etkä pelkää näyttää huonona päivänä negatiivisiakaan tunteita hänen seurassaan, suhteenne on oikeilla raiteilla.

- Parisuhde, jossa todella tunnet olevasi paras versio itsessäsi, on paras mittari kertomaan, oletteko toisillenne juuri täydelliset, Goldstein toteaa.

Lähde: Lifehack

Lue myös: Haitalliset tavat, jotka estävät sielunkumppanin löytymisen - ethän sorru näihin?

Kilpailut

Uusimmat