Onko hän unelmakumppani? Merkit, joista tiedät, että hänestä kannattaa pitää kiinni

15.05.2015 18:15 - Reija Saarinen

Jos rinnalleen löytää kumppanin, joka tukee ja rakastaa, ei hänestä kannata päästää irti.

Elämänmittaisen rakkauden löytäminen on varmasti jokaisen toivelistalla. Tuollaisen kumppanin kun saa rinnalleen, ei hänestä kannata päästää irti. Mutta mistä sitten tietää, että toinen todella on pitämisen arvoinen?

1. Hän ajattelee aina ensin sinua. Oli sitten kyse mistä tahansa. Hän kysyy mielipiteitäsi ja tekee mielellään asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Hänelle sinä olet prioriteetti numero yksi.

2. Kun kumppani osaa riidellä reilusti, on hän pitämisen arvoinen. Hyvä kumppani ei nimittele, ole fyysinen tai käyttäydy muuten sopimattomasti riitojen aikana. Hän osaa puhua asiat selviksi ja on myös innokas ratkaisemaan eteen tulleet ristiriidat.

3. Jos kumppani pitää aina lupauksensa, oli se sitten mikä tahansa, on hän todellakin pitämisen arvoinen.

4. Jos kultasi on kiltti ja huomaavainen, on hän henkilö josta kannattaa pitää kiinni. Hän on nimittäin sitä varmasti kaikille, myös perheelleen ja täysin tuntemattomille.

5. Jos rakkaasi tietää, miten hänen tulee sinua kohdella silloin kun olet mieli maassa, on hän todellinen aarre. Kun toinen osaa huomioida tarpeet ja toimii niiden mukaan, on suhde hyvällä tolalla.

Lue myös: Naiset kertovat: "Teot, joista tiedän, että mieheni rakastaa minua

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat