Kuva: Fotolia

Onko kesäromanssillanne tulevaisuutta? Tunnista merkit, jotka ennustavat suhteessa erityisen hyvää

30.07.2016 14:15 - Tiina Svensk

Jos olet nauttinut kesäromanssin seurasta, kielivät tietyt merkit hyvää myös jatkoa ajatellen

Yleensä uutta tuttavuutta deittaillessa neuvotaan kiinnittämään huomiota hälytysmerkkeihin, jotka kannattaa ottaa vakavasti. Yhtä vakavasti kannattaa kuitenkin ottaa myös kaikki positiiviset merkit, joita toisesta voit havaita, kertoo Ask men.

Jos siis olet tapaillut kesäromanssiasi jo hyvän aikaa, kannattaa pohtia, oletko huomannut seuraavia asioita hänen kanssaan aikaa viettäessä:

Hän kuuntelee

Huomaatko deittisi todella kuunnelleen sinua keskustelukerroillanne? Jos ihastuksesi viittaa asioihin, joita olet sanonut jo aiemmin, tiedät hänen kuunnelleen sanojasi todella. Parisuhteessa toiselle läsnäoleminen ja kuunteleminen ovat ehdottoman tärkeitä asioita, joten tämä merkki kannattaa ottaa erittäin hyvillä mielin vastaan.

Hän pitää lemmikeistäsi

Onko sinulla lemmikkejä? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten deittisi suhtautuu karvaisiin perheenjäseniisi. Jos karvaturrisi nauttii uuden kumppanisi seurasta, voit huokaista helpotuksesta - tulevaisuuden yhdessä vietetyt illat ovat nimittäin paljon helpompia, jos kaikki osapuolet viihtyvät toistensa seurassa.

Hyvät tavat vakuuttavat

Hyvätapaisuus kertoo henkilöstä paljon, joten kiinnitä huomiota siihen, miten deittisi käyttäytyy asiakaspalvelutilanteissa. Hyvät käytöstavat kielivät myös paljon ihastuksesi asenteista ja siitä, kuinka paljon hän arvostaa henkilöä, jonka kanssa hän asioi.

Tekstiviesti-etiketti hallussa

Samalla tapaa kuin hyvätapaisuus oikeassa elämässä, täytyy käytöstavat muistaa myös muussa viestinnässä. Nykyisin suuri osa deittailusta ja päivittäisestä kommunikoinnista tapahtuu sosiaalisen median tai eri sovellusten avulla.

Jos deittisi siis vastaa nopeasti, eikä harrasta viestipelejä, tiedät juttelevasi henkilön kanssa, joka on aidosti kiinnostunut sinusta.

Ajattelevaisuus hurmaa

Olipa kyse sitten pienestä tai suuresta eleestä, kertovat teot ja yllätykset paljon. Jos kumppanisi onnistuu yllättämään sinut, voit hymistellä tyytyväisenä - hän haluaa nähdä vuoksesi vaivaa ja panostaa myös ajallisesti. Toivottavasti voit vastata hänen huomioivaan käytökseen samalla tavalla!

Positiivisuus kannattaa aina

Huomaatko hymyileväsi deittisi seurassa lähes tauotta? Positiiviset ja iloiset ihmiset saavat myös kaikki ympärillään loistamaan. Jos ihastuksesi saa sinut hyvälle tuulelle, pidä hänestä kiinni - haluathan ympäröidä itsesi ihmisillä, jotka nostavat mielialaasi ja piristävät sinua?

Hänellä on läheisiä ystäviä

Pitkäaikaiset ja läheiset ystävät kertovat ihmisestä paljon: hän on selkeästi ihana ja rakastettava kaveri, kun hänen elämässään on ihmisiä, jotka ovat olleet hänen rinnallaan jo vuosia.

Jos sinut esitellään ystäväpiirille, voit myös päätellä jotain suhteenne tulevaisuudesta - satunnaisia deittejä ei nimittäin koskaan esitellä omalle lähipiirille.

Lue myös: Onko suhteesi oikeilla jäljillä? Tuoreessa parisuhteessa on muutama aikaraja

Lue myös: Uusi parisuhde: 7 asiaa, joista murehtiminen kannattaa lopettaa nyt

Lähde: Ask men

Kilpailut

Uusimmat