Onko miehesi aviomiesmateriaalia?

31.03.2013 12:15 - Laura Sulkava

Mies saattaa puhua avioliitosta ja tulevaisuudesta vapautuneesti, mutta mistä tunnistaa totiset aikeet? 5 miestyyppiä - näissä ei ole aviomiesainesta.

Naiset luottavat kommunikoinnissa sanoihin, miehet tekoihin. Naiset saattavat laiminlyödä miehen teot, kun miehet taas analysoivat naisen käytöstä jättäen huomioimatta naisen kertomat asiat.

Tapojen erilaisuus johtaa kommunikaatiovirheisiin, jotka pahimmillaan aiheuttavat suhteessa tilanteen, jossa nainen on menossa naimisiin, mies ei. 

Miestäsi analysoidessa, älä keskity liikaa asioihin joita hän sanoo, vaan tutki miten hän käyttäytyy.

Näistä piirteistä tunnistat huonon aviomiesmateriaalin.

1. "Anna hieman aikaa - en ole vielä valmis"

Hän ei todennäköisesti myöskään tule olemaan valmis, vaikka pyytää antamaan hieman aikaa. Hän pelkää olla yksin ja tuot hänen elämäänsä enemmän arvoa kuin sinkkuuteen. Hän on kanssasi siihen asti, että löytää potentiaalisen vaimon tai sinä löydät potentiaalisen aviomiehen.

2. "Puhutaan yhteisestä tulevaisuudesta ja avioliitosta"

Mies tietää naisen kuuntelevan enemmän sanoja kuin analysoivan tekoja. Hän uskaltaa puhua avioliitosta ja tulevaisuudesta tietäen, että se on asia mitä nainen haluaa kuulla. Toiminta jää uupumaan ja tulevaisuuden yhteiselo jää puheen tasolle.

3. "Kerro haaveesi ja unelmasi - minä kuuntelen"

Kertomasi haaveet jäävät kuuntelun tasolle. Mies on loistava kuuntelija ja voit kertoa hänelle kaiken, mitä tulevaisuudeltasi toivoisit. Minkälaiset häät haluaisit, missä haluaisit asua ja miten sisustaa, kuinka monta lasta toiveissasi on, sekä kaiken muun mitä haluat kertoa.  Hän kuuntelee ja sanoo "mitä ikinä haluat, kulta" - hän ei vastaa, koska ei ajattele samoin.

4.  "Ole kärsivällinen"

Hänellä on mitä erikoisempia selityksiä, miksi juuri nyt ei sovi. Tekosyitä saattaa olla kiireinen urakehitys, perheen tilanne, rahatilanne tai vaikka laihdutuskuuri. Aina on syy lykätä. Hänen tarkoituksenaan ei edes ole yhteinen tulevaisuus.

5. "Pidetään ensin hauskaa"

Hän on innossaan jännittävyydestä, jonka suhde luo. Hän haluaa pitää hauskaa ja säilyttää suhteen jännityksen sitoutumatta sinuun. Jännittävyyden kaikottua, hän lähtee etsimään uutta seikkailua.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat