"Onneksi silikonit eivät maksa paljon" - pahimmat lauseet, joita miesystävä on sanonut

24.03.2015 11:45 - Eeva Rajala

Joskus miesten suusta pääsee vähän suurempiakin sammakoita. Kaikkia kommentteja naisen ei kuitenkaan tarvitsisi kuulla.

Suomalaisnaiset kertoivat Voicelle hirveimmistä lauseista, joita he ovat kuulleet miesystäviensä suusta. Listalle mahtuu kommentteja niin ulkomuodosta kuin naisen tarinankertomistaidoista.

"Olin entisen miesystäväni kanssa vaatekaupassa, kun hän löysi todella seksikkään ja paljastavan topin. Hän tokaisi minulle: 'Mikset koskaan voi pukeutua johonkin tällaiseen?'"

Nainen, 27

"Entinen miesystäväni toi eteeni minulle tuntemattoman naisen, joka oli pukeutunut muodikkaasti ja näytti muutenkin kaikin puolin hyvältä, ja tokaisi sitten siihen 'Miksi sä et koskaan näytä tältä?'  Tämän jälkeen hän sylkäisi provosoivasti kahdesti jalkojeni juureen ja poistui paikalta."

Nainen, 35

"Entinen tapailukumppanini aloitti kommenttinsa kertomalla, että kamelin kyttyrät eivät ole vettä vaan rasvaa, jonka jälkeen hän laittoi kätensä jenkkakahvoilleni ja sanoi: 'Vähän niin kuin nämä.'"

Nainen, 24

Olin miesystäväni kanssa ystäväni syntymäpäiväjuhlissa. Olin juuri alkanut kertoa pienelle porukalle tarinaa, kun miesystäväni keskeytti ja sanoi: "Ole hiljaa, kerron tämän jutun paljon paremmin."

Nainen, 34

"Poikaystäväni katsoi minua saunassa ja totesi itsekseen: 'Onneksi silikonit eivät maksa paljon.'"

Nainen, 28

"Kysyin erottuamme ensirakkaudeltani, jonka kanssa olimme puhuneet naimisiin menosta ja lapsista, miksi hän oli kanssani. Hänen vastauksensa oli, että olin ollut tarpeeksi tyhmä ollakseni viihdyttävää seuraa."

Nainen, 30

"Poikaystäväni kertoi minulle, että jättäisi minut, jos lihoisin kaksi kiloa tai enemmän. Hän kuitenkin vielä lohdutti, että huomauttaisi minulle kyllä asiasta ensin ja antaisi minulle pari viikkoa aikaa pudottaa kertyneet kilot."

Nainen, 29

"Entinen poikaystäväni sanoi suutuspäissään riidellessämme puhelimessa, että 'Olet yhtä sekaisin kuin äitisi.' Sama tyyppi sanoi myös kerran, että 'olisi mukava joskus kokeilla parinvaihtoa'."

Nainen, 30

"Entinen poikaystäväni sanoi kovin vilpittömästi: 'Rakastan sinussa ihan kaikkea! Jopa nenääsi, vaikka se taitaa olla murtunut.' Ei se ole."

Nainen, 23

"Entinen poikaystäväni tahtoi, että pukeutuisin naisellisemmin. Jos hän olisi saanut valita vaatteeni, olisin käyttänyt pelkästään hameita - joita en halua käyttää - paljon pitsiä, koruja ja mahdollisimman paljon vaaleanpunaista. Tuntui, että hän tahtoi muuttaa minut mieleisekseen."

Nainen, 25

"Olin juuri synnyttänyt esikoiseni, ja saatoin hieman hemmotella itseäni väsymyksen keskellä suklaakekseillä, satunnaisesti. Mieheni kommentoi ohi mennessään: 'Olen aina luullut, että imetys laihduttaa, mutta voi siinä näköjään käydä toisinkin päin'. Onneksi hän tajusi nopeasti, mikä sammakko suusta pääsi."

Nainen, 39

Kilpailut

Uusimmat