Onnellisen ja kestävän liiton salaisuudet selvitettiin - neljä tärkeää kohtaa

22.04.2015 13:15 - Reija Saarinen

Hyvä suhde perustuu moneen pieneen seikkaan, jotka yhdessä tekevät liitosta vahvan ja onnistuneen.

Jokainen haluaa parisuhteen, joka toimii. Selvää toki on, että sen eteen pitää tehdä töitä, mutta on myös hyvä muistaa, että paitsi teoilla myös ajatuksilla on suuri rooli.

1. Ota oma elämäsi vakavasti

Terveytesi, urasi, raha-asiasi ovat asioita, jotka ovat omalla vastuullasi. Näin pidät myös oman elämäsi radallaan, etkä ole turhan riippuvainen omasta rakkaastasi.

2. Osoita kiitollisuutta

Omaa kumppania kannattaa katsoa silmiin ja todeta, kiitos, jos hän on pienellä eleellä tai teolla tehnyt päivästäsi aurinkoisemman. Kiitollisuus auttaa myös muistamaan miten ihanaa on, kun joku rakastaa ja pitää huolta.

3. Näytä tunteesi

Aidot ja todelliset tunteet tulee jakaa hyvässä suhteessa. Kommunikointi auttaa tässäkin asiassa ja siksi on tärkeää, että kaikesta voidaan puhua. Toisinaan omien tunteiden tuominen esiin saattaa olla hankalaa, mutta sitä todellakin kannattaa harjoitella. Avoimempi ja rennompi olotila palkitsee hänet, joka uskaltaa avautua.

4. Muista kunnioitus

Kun ihminen kunnioittaa ja ihailee omaa rakastaan, huomaa hän tässä myös koko ajan enemmän ylepyden aiheita. Kannattaa myös muistaa kunnioittaa rakkaan päätöksiä ja haaveita.

Lue myös: Pidä suhde hyvänä - 5 virhettä, joita ei kannata tehdä

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat