Onnellisen liiton avaimet koottiin yhteen - oletko samaa mieltä?

01.12.2014 10:15 - Reija Saarinen

Onnellinen liitto ei vaadi suuria, vaan jokaisella on mahdollisuus tehdä siitä paras mahdollinen.

Onnellinen liitto on asia, johon suurin osa ihmisistä varmasti pyrkii. Onneksi sen saavuttaminen on todellisuudessa melko helppoa.

1. Älkää antako omien tunteidenne vaikuttaa sanoihinne. Vaikka sinulla olisikin huono päivä, ei sinun tarvitse turhaan pilata myös kumppanisi päivää. Pyri siis siihen, että et kaada kaikkea hänen niskaansa huonona päivänä.

2. Älkää pelätkö hassuttelua. Huumori pitää nimittäin suhteen hyvänä ja tyytyväisenä. Nauru ja hassuttelu kuuluvat hyvään suhteeseen.

3. Älkää keskittykö riidoissa toistenne syyttelyyn. Moinen käytös ei auta ketään ja riita jää helposti ratkaisematta. Pyrkikää sen sijaan puhumaan aina kaikesta ja koittakaa saada asioihin jonkinlainen kompromissi.

4. Yrittäkää aina nähdä toistenne hyvät puolet. Jos keskitytte pelkästään pahaan, ei se tuo mukanaan mitään hyvää. Kun keskitytte niihin ihaniin asioihin, pidätte mielessä myös sen, miksi aloititte seurustelun alun perin.

5. Älkää koskaan unohtako yhteisiä iltoja. Pitäkää pitkässäkin suhteessa kiinni siitä, että vietätte aikaa myös kaksin.

6. Älkää koskaan kohdelko toisianne huonosti. Älkää mollatko tai haukkuko toisianne. Sen sijaan kunnioittakaa ja rakastakaa, aina.

7. Opetelkaa kumppaninne kieli. Ymmärtäkää mitä hän milloinkin tarkoittaa. Selvitä myös hänen intohimonsa ja kiinnostuksen kohteensa, jotta voit yllättää hänet joskus mieluisalla lahjalla.

8. Pyrkikää aina siihen, että sovitte riidat hetimiten. Mitä pidemmälle riita venyy, sitä vaikeampi sitä on enää selvittää.

9. Pyrkikää aina kohti samaa päämäärää. Jutelkaa toiveistanne ja haaveistanne ja menkää yhdessä kohti unelmianne.

10. Valitkaa onnellisuus ja tehkää sen eteen töitä. Aina elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta jokainen voi omilla teoillaan tehdä elämästään juuri sellaisen kuin haluaa. Panostakaa suhteeseenne ja olkaa kiitollisia toisistanne.

Lue myös: Oletko hyvässä parisuhteessa? 4 merkkiä paljastavat

Lähde: Love Panky

Kilpailut

Uusimmat