Osaatko vastata neljään tärkeään kysymykseen? Jos et, kannattaa aviohaaveet haudata

06.08.2015 22:15 - Reija Saarinen

Haaveiletko häistä rakkaasi kanssa? Ennen papin aamenta sinun kannattaa kysyä itseltäsi muutama kysymys. Jos vastaaminen tuottaa ongelmia, kannattaa suunnitelmia siirtää.

Avioituminen on ihana asia, mutta tähän liittoon ei kannata synnätä suin päin. Tärkeää on olla asiasta täysin varma, ennen sitä kuuluisaa papin aamenta. Ennen häävalmistelujen aloittamista kannattaakin itseltään kysyä neljä tärkeää kysymystä. Jos niihin vastaaminen tuottaa tuskaa, kannattaa hääsuunnitelmia lykätä?

1. Onko kumppanisi onnellisuus sinulle maailman tärkein asia?

Hyvässä avioliitossa molemmat osapuolet tekevät parhaansa suhteen eteen ja ovat valmiita laittamaan rakkaansa onnen kaiken edelle. Se, että haluaa tehdä toisen onnelliseksi, on nimittäin osoitus aidosta rakkaudesta.

2. Rakastatko häntä?

Mieti mitä rakkaasi saa sinut tuntemaan, onko se todellista rakkautta? Tekeekö hän sinut onnelliseksi ja haluatko todella olla hänen kanssaan? Jos voit vastata myöntävästi, on asia selvä. Jos sen sijaan yhtään emmit, ei avioliittoon kannata kiirehtiä.

3. Ovatko haaveenne samanlaisia?

Haaveiletteko samanlaisesta elämästä? Jos olette asioista keskustelleet ja tiedät toiveidenne ja haaveidenne olevan samanlaisia, on avioliitto harkitsemisen arvoinen asia.

4. Oletko valmis tekemään töitä avioliiton eteen?

Jos olet varma siitä, että haluat olla rakkaasi rinnalla myös niinä huonoina hetkinä, voit harkita avioliittoa. Jos sen sijaan yhtään epäilet, mieti vielä. Mikään avioliitto tai parisuhde ei ole helppo. Vuosien aikana eteen tulee monenlaisia tilanteita, joista selviää, jos molemmat sitä tahtovat.


Lue myös: Nyt se on todistettu: Avioliitto lihottaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat