Pahoissa pojissa on tunnetusti naismagneetti - naiset, allekirjoitatteko perustelut?

31.10.2014 19:12 - Senni Loikala

Miehet, jotka ovat kaikkea muuta kuin mamman kultapoikia, ovat aina nauttineet naisten suuresta suosiosta. Näyttelijät ja psykologit keskustelevat, mikä voisi selittää ilmiötä.

Naiset retkahtavat monesti "pahoihin poikiin". The Times of India -lehdessä pohditaan, miksi sähäkällä, ja joskus samanaikaisesti petollisella, luonteella varustetut miehet korjaavat naisten sydämet.

- Uskon, että on mukavaa nähdä jonkun rikkovan sääntöjä ja rikkovan totuttuja malleja. Sellaiset kaverit eivät ole pahoja luonteeltaan, heillä on hyviä ominaisuuksia, pohtii naisnäyttelijä Mandira Bedi.

Näyttelijän mukaan pahojen poikien kultaiset luonteenominaisuudet kompensoivat huonompia ominaisuuksia.

- Jos hyvä puoli on tasaveroinen muiden luonteenpiirteiden kanssa, tekee se ihmisestä kiinnostavan pakkauksen. Onhan luonteen ennakoimattomuudessa jännitystä. Se tekee hyväksi poikaystämateriaaliksi, mutta ei aviomieheksi välttämättä, jatkaa Bedi.

Kliinisellä psykologilla Varkha Chhulanilla on samankaltainen näkemys pahojen poikien suosion salaisuudesta.

- Yleisö täyttää jännityksen ja piristyksen tarpeensa näiden suosittujen "sankarien" kautta, heidän ketkä tuntuvat elämää suuremmilta tyypeiltä, vaikka eivät sitä oikeasti olisikaan, psykologi sanoo.

Näyttelijä Kim Sharma liputtaa myös sen puolesta, että pahoihin poikiin ihastumisesta voi kasvaa yli.

- Vaikka pahoihin poikiin rakastutaan eri syistä, henkilökohtaisesti puhuen, viehätys pahoihin poikiin on todella väliaikaista. Hetken kuluttua pystyt jatkamaan eteenpäin, hän sanoo.

Myös suomalaislaulaja Diandra kaipaa Paha poika -biisissään "gansteria, herkkää ja vaarallista".

Lue myös: Selvitä persoonallisuustyyppisi testillä: Oletko rento flegmaatikko vai dynaaminen koleerikko?

Kilpailut

Uusimmat