Palauta kipinä avioliittoon - lue 9 arvokasta vinkkiä

09.06.2013 14:15 - Rea Tallgren

Joskus avioliitto saatta väljähtyä arjen takia. On kuitenkin helppoja keinoja palauttaa kipinä tai sytyttää varsinainen roihu suhteeseen, joka on kadottanut parhaan särmänsä.

Joskus tuntuu että avioliitto muodostuu ketjusta päiviä, jotka muistuttavat kaikki toinen toisiaan. On kuitenkin keinoja palauttaa kipinä ja jännitys suhteeseen. Alla niistä yhdeksän, joita on helppo kokeilla - vaikkapa jo heti tänään.

1. Järjestä puolisosi kanssa treffi-ilta, jonka aikana keskitytte vain toisiinne. Menkää ravintolaan tai piknikille, hankkikaa lastenvahti ja jättäkää kännykät kotiin. Illan ei tarvitse olla kallis - tärkeintä on se, että häiriötekijät on minimoitu.

2. Älä päästä itseäsi repsahtamaan. Sinun ei tarvitse näyttää huippumallilta ja vanheneminen on sallittua - mutta tee se arvokkaasti. Vaikka rakkaus ei katso ulkonäköä, arvostat sinäkin varmasti sitä, jos puolisosi pitää itsensä kunnossa.

3. Älä missään nimessä anna puolisosi muodostua sinulle itsestäänselvyydeksi. Muista kertoa hänelle rakastavasi häntä. Jos rakkauden tunnustaminen kasvotusten saa olosi vaivautuneeksi, jätä kumppanillesi lappu tai lähetä yksinkertainen tekstiviesti. Vastausviestistä saamasi sydämentykytykset muistuttavat sinua kipinästä, joka välillänne oli suhteenne alussa.

4. Älä nalkuta tai arvostele kumppaniasi jatkuvasti. Käyttäydy häntä kohtaan niin kuin käyttäydyt ystäviäsi kohtaan. Ole ystävällinen, ja anna kritiikkiä rakentavasti. Musita kehua kultaasi aina kun siihen on aihetta - ja kenties myös silloin, kun ei välttämättä olisi, jotta hänelle tulisi parempi mieli.

5. Koske kumppaniasi useammin. Pienikin kosketus on merkki siitä, että ajattelet kumppaniasi, että pidät häntä edelleen haluttavana ja haluat olla hänen lähellään. Spontaani halaus on juuri sellainen huomionosoitus, joka ei sanoja kaipaa.

6. Etsikää yhdessä uusi kipinä makuuhuoneen puolelle. Kokeilkaa uusia asentoja, tai eri paikkoja, joissa seksiä voi harrastaa. Internetistä ja naistenlehdistä saatat saada mielenkiintoisia ideoita makuukammarin puolelle.

7. Pidä hauskaa kumppanisi kanssa. Menkää kahdestaan elokuviin tai katsomaan stand up -keikkaa. Lähtekää matkalle tai karataa mökille viikonlopuksi kahdestaan. Pelatkaa pelejä tai hankkikaa yhteinen harrastus. Muistakaa taas, miltä yhdessä nauraminen tuntuu.

8. Pidä huoli siitä, että keskusteluyhteytenne säilyy hyvänä. Puuhaile kumppanisi kanssa ja auta häntä arkiaskareissa. Muista kysyä kumppaniltasi päivän päätteeksi mitä hänelle kuuluu ja kuunnella puolisoasi vilpittömästi. Muista että myös sänkyhommissa kannattaa puhua asioista suoraan, jotta molemmat saavat perille ne asiat, joista pitävät ja joista eivät suuremmin nauti.

9. Riko kaavoja yllättääksesi puolisosi. Pukeudu seksikkäästi arki-iltana, tee kumppanillesi aamupala ja vie se sänkyyn, osta hänelle kukkia tai suklaata, tai ota vapaapäivä hänen vapaapäiväkseen ja järjestä teille ihanan tapahtumarikas päivä, jolloin nautitte toistenne seurasta täysin rinnoin.

Lähde: Aha Now

Kilpailut

Uusimmat