Parempi yhteys kullan kanssa: 4 askelta arkeen

25.09.2014 10:12 - Heli Thoren

Arjessa yhteys voi rakkaudessa toisinaan pätkiä. Muutamalla vinkillä saat lisää läheisyyttä suhteeseen.

Kaikessa kiireessä ei suhteen hoidolle aina tunnu riittävän aikaa. Tärkeä oivallus on, että pienet teot tuottavat suuria tunteita - myös keskellä tavallista arkea. Ota neljä askelta kohti läheisempää parisuhdetta:

1. Vahvista rakkautta ennen päivän alkua

Aloita päivä ottamalla yhteys kultaasi. Halatkaa ja vaihtakaa aamusuudelmia. Kun päivä alkaa suukolla, se ei voi mennä kuin hyvään suuntaan.

2. Sano kiitos

Kaikki haluamme tuntea olemme arvostetuiksi. Sano rakkaallesi kiitos kaikesta, mitä hän sinun ja arkenne vuoksi tekee. Etsi mahdollisuuksia kiittää.

Pyri olemaan kiitollinen pienistä asioista, mitä hän tekee hyväksesi: roskien vieminen, kahvin keittäminen, pyykin peseminen... Kaikki pienetkin teot ansaitsevat kiitoksen.

3. Päättäkää treffipäivät

Nauttikaa toistenne seurasta ja raivatkaa niille arjesta aikaa. Säännöllinen treffeillä käyminen on resepti hyvään parisuhteeseen ja tavasta kannattaa pitää kiinni. Vaikka arki olisi kiireistä ja haastavaa, päättäkää, että ette tingi treffailustanne.

4. Priorisoi

Arjessa parisuhteen saatetaan antaa jäädä muiden toimien jalkoihin. Muistakaa priorisoida niin, että suhteen hoito on tärkein tehtävänne.

Suhteen alkuaikoina toisen seura tuntuu niin houkuttelevalta, että molemmat haluavat viettää aikaa toisten kanssa. Kun suhteesta tulee arkisempi, on myös tehtävä päätös pitää liitto hyvinvoivana.


Miehet ja naiset paljastavat, mitä ovat mieltä pettämisestä. Lue lisää täällä.


Lähde: Familyshare.com



Kilpailut

Uusimmat