"Penis on kuin villiori, joka nousee milloin haluaa" - 10 asiaa, joita nainen ei voi ymmärtää

04.12.2014 13:45 - Laura Sulkava

Miesten hassut tavat nostavat hymyn huulille. On asioita, joita kaksilahkeisista ei edes tarvitse yrittää ymmärtää.

Jos naisten sanomisten tarkoitusta on välillä vaikeaa arvata, ei miesten juttuja kannata välttämättä edes yrittää ymmärtää. Jotkin asiat ovat hyviä sellaisenaan ja niistä on turha alkaa opettamaan toista pois. Alla lista hauskoista asioista, joita miehet ajattelevat ja joita naisen on vaikeaa ymmärtää.

1. Naisten jalkojen sheivailu on lastenleikkiä kasvojen karvojen poistoon verrattuna.

2. Jos penis osuu kylmään märkään posliiniin miehen istuessa pöntölle, tuntuu se kuin kävelisi haamun läpi. Jos tapahtuma sattuu yleisessä käymälässä, mies todennäköisesti lähettää jäähyväisviestin läheisilleen, koska on varma, että on saanut tappavan taudin.

3. Miehet pissaavat omituisissa paikoissa, koska se on sanoin kuvailemattoman siistiä.

4. Penis on kuin villiori, joka nousee ylös milloin haluaa. Oli sitten kyse aamustondiksesta, Facebookin selaamisesta, maiseman ihastelusta tai ylipäätään mistään hetkestä, kun missään nimessä ei saisi nousta, kesyttämätön vehje nousee ylös vasten kaikkea tahtoakin.

5. Potkaisu munille on pahin kipu, mitä ihminen voi tuntea. Synnytyskivut eivät ole verrattavissa, koska lopputuloksena on elämää muuttava pieni nyytti. Potkusta munille jää käteen vain pahoinvointi ja kyyneleet.

6. Muita naisia ei vilkuilla siksi, että heidän kanssaan haluttaisiin sänkyyn. Alkukantainen osa aivoista viestitti vilkaisemaan lähestyvät tissit. Ne ovat kuitenkin unohtuneet jo muutamassa sekunnissa.

7. Miksi miehet sulkeutuvat, kun tulee vakavan keskustelun aika? On todella vaikeaa ilmasita tunteita, jos täytyy pidätellä samalla kyyneliä ja olla itkemättä.

8. Sisäinen palo syttyy, kun mies pääsee testaamaan, kuinka kaukaa pystyy pissaamaan, että osuu vielä pönttöön.

9. Kun mies kiihottuu, kaikkea muuta ajattelevat osat aivoista lopettavat toimintansa.

10. Omalla puolella nukkuminen ei kerta kaikkiaan ole mahdollisuus. Etenkin, jos miehellä ei ole omaa tyynyä tai peittoa, jonka voi asetella jalkojen väliin. On sula mahdottomuus nukkua, jos penis liiskautuu jalkojen väliin.

Kuten miesten on vaikeaa ymmärtää naisia, pätee ajatus myös toistepäin. Eikä kaikkea tarvitsekaan tajuta, mutta nyt ainakin tietää taas vähän enemmän.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat