Pidä parisuhteesta huolta - asiat, joita kannattaa kokeilla

04.11.2014 13:04 - Reija Saarinen

Parisuhteen huoltaminen ei ole vaikeaa, kunhan muistaa pienet teot.

Parisuhdetta tulee hoitaa ja hemmotella, jotta se pysyy kunnossa. Onneksi terveen ja onnellisen suhteen luominen ei ole vaikeaa. Tärkeintä on muistaa muutama seikka, joiden avulla yhteiselo on kaikin puolin helpompaa.

1. Antakaa puhelinten olla omassa rauhassaan silloin, kun olette yhdessä. Keskittykää tekniikan sijaan toisiinne. Nauttikaa ja keskustelkaa.

2. Muista antaa kumppanillesi kohteliaisuuksia päivittäin. Kerro miten suloinen hän on tai anna kiitosta hyvästä ruoasta.

3. Ole ylpeä omasta rakkaastasi ja tee se myös muiden edessä. Kerro myös porukassa, että olet hänestä ylpeä ja rakastat häntä.

4. Älkää venyttäkö konflikteja liian pitkään vaan yrittäkää ratkaista ongelmat mahdollisimman pian. Älkää myöskään kaivelko vanhoja riitoja aina uudestaan ja uudestaan.

5. Viettäkää aikaa vain kahdestaan tasaisin väliajoin. Menkää leffaan, tehkää yhdessä ruokaa tai menkää kävelylle. Tärkeintä on, että olette yhdessä.

6. Panostakaa myös seksielämään. Älkää antako sen kuihtua vaan pyrkikää pitämään liekkiä yllä myös pitkässä suhteessa.

7. Luokaa hyvä suhde kumppaninne perheeseen ja ystäviin. Näin yhteiselo on kaikin puolin helpompaa.

8. Naurakaa yhdessä, paljon!

9. Kokeilkaa yhdessä uusia asioita.

10. Puhukaa ja puhukaa. Mikään kun ei ole sen tärkeämpää kuin sujuva kommunikaatio. Kertokaa huolenne, murheenne ja ilonne.

Oletko hyvässä suhteessa? Neljä paljastavaa merkkiä löydät täältä.

Lähde: Body and Soul

Kilpailut

Uusimmat