Pienet asiat arjessa vahvistavat suhdetta - 8 hyvää esimerkkiä

13.05.2015 22:15 - Reija Saarinen

Omaa rakastaan kannattaa huomioida myös arjen keskellä. Se ei vaadi suuria.

Oman rakkaan hemmotteleminen on kiinni pienistä valinnoista. Useimmiten tärkeimpiä seikkoja ovat ne, jotka tapahtuvat arjessa, kaiken kiireen keskellä. Suudelman antaminen tai kotitöissä auttaminen ovat oivia esimerkkejä asioista, joilla omalle rakkaalleen voi kertoa: Rakastan sinua.

1. Suudelma aamuisin

Pieni suukko aamulla ennen töihinlähtöä on pieni ele, mutta sillä on suuri vaikutus suhteeseen ja sen onnellisuuteen.

2. Kotitöissä auttaminen

Pienissä arkisissa asioissa auttaminen on parasta kaikista. Auta ruoanlaitossa, imuroi tai vie roskat. Niistä jokainen kertoo rakkaudesta ja välittämisestä.

3. Toisesta huolehtiminen

Jos rakkaasi kärsii kylmästä, laita viltti hänen harteilleen. Kiinnitä siis huomiota pieniin seikkoihin ja auta aina kun voit. Pieni hieronta rakkaasi kipeisiin hartioihin kertoo siitä, että välität.

4. Lempinimen antaminen

Omaa rakasta voi kutsua oman nimen sijaan myös lempinimellä. Se on suloista ja on asia, joka kuuluu vain teille kahdelle.

5. Käsikädessä kävely

Kaupungilla liikkuessa toisen kädestä kiinni pitäminen on pieni ele, mutta se kertoo rakkaudesta ja läheisyydestä. Se myös luo omalla tavallaan turvaa.

6. Teksitiviestin lähettäminen

Omaa rakasta voi helposti ilahduttaa lähettämällä hänelle viestin kesken työpäivän. Viestin sisällöllä ei ole juurikaan merkitystä, tärkeää on se, että se kertoo sinun ajattelevan rakastasi.

7. Ruoan tekeminen

Oman rakkaan voi yllättää tekemällä hänen lempiruokaansa. Se ei vaadi suuria, mutta kertoo siitä, että toinen todella välittää.

8. Pienten asioiden juhliminen

Joskus arjessa kannattaa juhlia myös niitä pienempiä asioita. Jos vaikka treenien tulokset ovat parantuneet huimasti pienessä ajassa, on se pienen, yhteisen juhlan paikka.

Lue myös: 9 syytä valita pahan pojan sijaan kiltti mies

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat